Danijela Martinović: Uživa u zimskim čarolijama dok radi na novom singlu

Danijela Martinović: Uživa u zimskim čarolijama dok radi na novom singlu

Autor: | 09/01/2014

0

Pevačica Danijela Martinović s početkom ove godine uživa u zimskim danima i sbojimfanovima širom regiona najavljuje muzičko iznenađenje u nedeljama koje su pred nama. Naime, nakon novogodišnjih i božićnih praznika i nastupa ona je izuzetno raspoložena i u dobroj formi.
- Božićni praznici su mi inače najlepši dani u godini. Sve je svečano, toplo, lepo i puno ljubavi, a tako je u našoj porodici bilo i ove godine. Nakon novogodišnje noći koja je prošla pevajući, nastavljamo s puno radnog elana u novoj 2014. godini. Srećom, nemam problema s prazničnim prejedanjem jer je moja tajna umerenost, pa nema potrebe za radiklanim potezima, iako sam uvela koji dan posta na vodi s par kapi limuna - izjavila je Danijela.
Tmurni i depresivni zimski dani za Danijelu ne postoje, a svaki novi dan gleda s optimizmom i dodaje:
- Obožavam zimska jutra u izmaglici, zamrznutu reku, miris prvog snega i tišinu duboke šume. U meni se budi energija i radujem se što ću uskoro s Vama podeliti novu pesmu. Uzbuđena sam kao dete i to je najveća radost kreiranja i stvaranja. Svima želim zdravlja u Novoj, a sebi hrabrosti da sledim svoje srce, da u ova luda vremena ne zaboravim da je osmeh moje jedino pravo lično obeležje - rekla je pevačica.
Danijela sa svojim timom priprema pravu muzičku poslasticu za svoje fanove, koja je najavljena u nedeljama koje su pred nama.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti