Barak Obama: Razvod sa suprugom Mišel po isteku mandata?

Barak Obama: Razvod sa suprugom Mišel po isteku mandata?

Autor: | 19/01/2014

0

Američki predsednik Barak Obama i njegova supruga Mišel žive u pravom ratu i spremni su da se razvedu čim se 2016. završi mandat prvom čoveku SAD, tvrdi američki tabloid Nešenel inkvajerer, a prenosi britanski Dejli mejl.

Naime, oštri sukobi para, koji se svakodnevno nalazi pod lupom celog sveta, počeli su nakon komemoracije bivšem predsedniku Južne Afrike Nelsonu Mandeli početkom decembra prošle godine, kad se Obama sve vreme fotografisao i razgovarao s atraktivnom danskom premijerkom Hele Torning-Šmit, dok je potpuno zanemarivao suprugu.

Posle boravka u Južnoj Africi po čitavom svetu proširila se fotografija namrgođene gospođe Obama dok se odavala počast preminulom borcu za pravdu. Tada su počele i spekulacije da je ona svom suprugu napravila ljubomornu scenu zbog Dankinje, a prema navodima Nešenel inkvajerera, ona i dalje ne može da mu oprosti ovaj flert. Da stvar bude ozbiljnija, američki tabloid navodi da je Mišel u međuvremenu saznala i da njenog supruga štite članovi obezbeđenja i prikrivaju da on ima stalne afere.

Zbog svega toga jedni od najpoznatijih supružnika na svetu u stalnim su svađama, a toliko više ne mogu da se podnesu da su odlučili i da spavaju u odvojenim sobama. Navodno, već postoji plan da se rastanu 2016. godine, kada će Obama, nakon povlačenja s funkcije predsednika Amerike, otići na Havaje, gde je odrastao, a Mišel će ostati u Vašingtonu s njihove dve ćerke - Malijom (15) i Sašom (12).

Međutim, i pored toga što se Nešenel inkvajerer pozivao na izvor blizak članovima porodice Obama, koji je potvrdio priču o lošim odnosima Baraka i Mišel, zvaničnici Bele kuće odbili su da komentarišu tu priču, nazvavši je besmislenom. Neki od njih istakli su da je vodeći par SAD jedan od najsrećnijih na svetu i da predstavljaju uzor celom američkom društvu.

Inače, otkad je Barak Obama prvi put 2009. postao predsednik Amerike, mnogi su se bavili njegovim privatnim životom, posebno odnosom sa ženom Mišel. Tako su objavljene čak dve knjige, u kojima su autori tvrdili da se par umalo dva puta razišao još na početku veze, i to najviše zbog toga što Mišel nije mogla da podnese Barakovu zagriženost za politiku. Ona je, navodno, smatrala da njegove ambicije potpuno urušavaju njihovu porodičnu sreću i čak je u jednom trenutku potpisala zahtev za razvod braka, a kasnije je od toga odustala.

Izvor: Kurir

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti