Novi zavodljivi mirisi Nivea In-Shower: Neka vaša koža bude negovana već pod tušem

Novi zavodljivi mirisi Nivea In-Shower: Neka vaša koža bude negovana već pod tušem

02/04/2014

0

Isprobajte novi, praktičan način da vaša koža bude hidrirana već dok se tuširate. Nakon tuširanja nanesite novi NIVEA In-Shower med & mleko ili NIVEA In-Shower kakao & mleko i isperite vodom. Zavodljive formulacije sa nežnim ekstraktom meda i kakaa pružiće čak i suvoj koži dugotrajnu hidrataciju i učiniti je nežnom i glatkom. Nakon nanošenja, prijatna formulacija se aktivira vodom, a mokra koža trenutno je upija. Uživajte u novim, senzualnim mirisima vašeg omiljenog proizvoda.

Potrebno je samo četiri jednostavna koraka da bi vaša koža bila svilenkasto mekana

1. Istuširajte se vašim uobičajenim gelom za tuširanje i isperite
2. Nanesite NIVEA In Shower kakao mleko za negu tela
3. Isperite NIVEA In-Shower kakao mleko za negu tela
4. Obrišite se i možete se odmah obući, uživajući u negovanoj koži.

Hidrirajući sloj koji neguje, ostaće na vašoj koži i nakon ispiranja vodom, a stabilizatori za zadržavanje vode obezbediće da koža bude hidrirana, neodoljivo glatka i bez masnog osećaja.

NIVEA In-Shower kakao mleko za negu tela pod tušem
Hidratacija koja hrani vašu kožu uz ekstrakt kakaa koji je neguje, naročito je pogodna za normalnu i suvu kožu. Nanosi se direktno nakon tuširanja, dok ste još u kadi. Zavodljiv miris bogatih čokoladnih nota i senzualne vanile, dugo će se zadržati na vašoj koži. Isperite, obrišite se i spremni ste da uživate u prelepom osećaju nežne kože.

NIVEA In-Shower med mleko za negu tela pod tušem

Prijatan i nežan efekat hidratacije sa ekstraktom meda koji neguje normalnu i suvu kožu nanosi se još dok ste pod tušem. Dekadentni miris se preliva kroz cvetne pupoljke, sorbe od meda i miris mleka, a blago se naslućuju mirisi mošusa i vanile. Isperite vodom, obrišite se i uživajte u neverovatno nežnoj i glatkoj koži.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Nivea

Pročitajte još

Najnovije vesti