Vojvoda od Kembridža: Moj sin je veoma glasan i zgodan

Vojvoda od Kembridža: Moj sin je veoma glasan i zgodan

Autor: | 14/08/2013

0

Britanski princ Vilijam po prvi put se vratio svojim kraljevskim dužnostima otkako je postao otac. Vojvoda od Kembridža, koji je dobio sina, princa Džordža 22. jula, posetio je danas veliki poljoprivredni sajam na ostrvu Englsi u Severnom Velsu, i tom prilikom progovorio o tome kako se oseća kao otac, te da mu je žao što mu se njegova supruga i sin nisu pridružili u ovoj poseti.
- Ketrin i Džordž bi uživali ovde. On je prilično glasan, ali, naravno, i veoma zgodan dečak - rekao je princ i dodao:
- Moram da kažem da sam mislio da su moje vojne dužnosti jako fizički i mentalno naporne, ali sada mislim da je približno teško i brinuti se o bebi staroj tri nedelje - našalio se on.
Princ Vilijam je iskoristio priliku i da se oprosti od lokalnog stanovništva, pošto je sa suprugom od 2010. godine živeo na ovom ostrvu, jer je u blizini vojna baza u kojoj je on radio. Očekuje se da će se kraljevski par sa sinom od sledećeg meseca za stalno nastaniti u Londonu.
- Znam da će i meni i Ketrin ovo mesto veoma nedostajati kada se moje dužnosti završe narednog meseca i kada budemo morali da se preselimo. Iskreno vam se zahvaljujem što ste bili tako divni domaćini mojoj supruzi i meni, kao i hiljadama turista koji svake godine dolaze ovde. Ovo ostrvo je bilo naš prvi zajednički dom, i zauvek će ostati posebno mesto za oboje. Ketrin i ja se radujemo novim posetama u narednim godinama, sa našom porodicom - rekao je na kraju princ Vilijam.

Izvor: Life Content

Foto: Bang

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti