Princeza Dajana: Novi detalji o smrti

Princeza Dajana: Novi detalji o smrti

20/08/2013

0


Klupko se odmotava! Novi navodi o smrti princeze Dajane, koja je poginula 31. avgusta u saobraćajnoj nesreći u tunelu u Parizu izazvali su veliku pažnju javnosti širom sveta.
Nove informacije potiču sa suđenja Deniju Najtingejlu, bivšem pripadniku SAS-a i u njima se ističe kako je za smrt princeze Dajane, njenog dečka Dodija al Fajeda i vozača Anrija Pola odgovorna britanska armija.
Porodica i prijatelji snajperiste Najtingejla tvrde da su vojna policija, ministar obrane i tužilaštvo pre dve godine dobili pisani dokaz da je princezu ubila britanska policija. Taj pisani dokaz zapravo je pismo na sedam strana koje se navodi kao “Dajanin dnevnik”.
Te informacije bi i danas ostale sakrivene da o njima nije prvi izvestila TV stanica “Skaj njuz”. U pismu se navodi da specijalci, koji žele dodatno da zarade, obavljaju prljave poslove, među kojima je bila likvidacija princeze Dajane.
Jedan od retkih koji se oglasio tim povodom je Muhamed al Fajed (84), egipatski milioner, čiji je sin poginuo sa Dajanom.
- Svi misle da sam lud jer već 16 godina ponavljam da je neko organizovao ubistvo mog sina Dodija i Dajane - rekao je on.
Muhamed je ponovio da je siguran kako je saobraćajnu nesreću iscenirala kraljevska porodica jer se protivila vezi između Dajane i Dodija.
Iako princ Vilijam (31) nikad javno nije rekao šta misli o majčinoj pogibiji, Al Fajed tvrdi da mu se drugi u redu za nasleđe britanskog prestola poverio kako i on sumnja na ubistvo.
- Dinastija me mrzi jer tražim istinu. Vilijam i ja smo u kontaktu. Čak me zvao na venčanje, ali nisam išao jer se kraljica protivila - izjavio je Muhamed.
Oglasila se Žizel Pol (83), majka vozača Anrija, čije je pijanstvo uz brzu vožnju navedeno kao uzrok smrti u ranijoj istrazi o nesreći.
- Znamo da je naš sin ubijen i živimo za dan kada će istina biti otkrivena - rekla je ona.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti