Salma Hajek: Dodatno obezbeđenje i luksuzna vila tokom boravka u Beogradu

Salma Hajek: Dodatno obezbeđenje i luksuzna vila tokom boravka u Beogradu

Autor: | 23/08/2013

0

Milioner Fransoa Anri Pino je za svoju ženu Salmu Hajek i kćerku Valentinu zahtevao raskošni smeštaj i jače obezbeđenje za vreme njihovog boravka u Beogradu. Tako se glumica sa ćerkom seli u vilu sa bazenom gde će biti narednih mesec dana dok radi na filmu "Eveli".
Osim što je zahtevao komforan prostor u kome će prvenstveno uživati njegova mezimica Valentina i imati uslove približne onim koje ima na svakom delu planete, gde god se nađe sa svojim roditeljima, suprug Salme Hajek tražio je i da uz njegove princeze tokom celog dana bude po nekoliko momaka koji će brinuti o njihovoj bezbednosti.
- Anri Pino je na miran način odmah po dolasku u Beograd tražio bolje uslove od onih koji su bili obezbeđeni za Salmu Hajek, petogodišnju kćerku Valentinu, i njenu dadilju, a to je podrazumevalo obavezno preseljenje iz hotelskog apartmana iz centra grada na neko mirnije mesto, odnosno kuću koja će biti svetla, da ima veliko dvorište i bazen. A tražio je da uz Salmu i devojčicu uvek bude obezbeđenje, čak i u restoranu i u šetnji gradom, ukoliko se odluče da obiđu grad - rekao je izvor "Blica" blizak produkciji.
Da je glumica navikla na raskošan smeštaj, govori i to što je ponudila jednu od svojih kuća za rentiranje. Ukoliko imate 9.500 dolara za mesečnu rentu, možete uživati u njenom domu u Holivudu, a komšije bi vam bili Metju Peri i Rajan Rejnolds.
Ekipi koja snima u studiju u Šimanovcima priključila se i glumica Gabrijela Rajt, kćerka poznatog umetnika Pola Dejvida Rajta. Ima britansko i francusko državljanstvo, tako da često snima i u Francuskoj. Igrala je uz Žana Renoa u filmu "22 metka" i u brojnim serijama.
Film "Everli" reditelja Džoija Linča snima se tek peti dan iako je filmska ekipa u Srbiju stigla još početkom jula. Tokom protekla tri dana na snimanju je bilo svega, krvi, vatre, jakuza...

Izvor: Blic

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još