Bred Pit i Anđelina Džoli: Kćerka Zahara biće kuma na venčanju

Bred Pit i Anđelina Džoli: Kćerka Zahara biće kuma na venčanju

23/08/2013

0

Bred Pit i Anđelina Džoli u završnoj su fazi planiranja svog venčanja, koje će navodno biti održano u Los Anđelesu u narednih nekoliko nedelja, pišu američki mediji. Značajnu ulogu u ceremoniji imaće njihova deca, a posebno osmogodišnja Zahara, koja je izrazila želju da bude kuma na venčanju, što su ponosni roditelji odlučili da joj ispune.
- Zahara želi da bude kuma, a poznajući Anđelinu, ona će joj to dopustiti. Šajlo će biti vratar, a Paks i Medoks odlučili su da će pomoći Bredovom bratu Dagu koji će biti kum. Anđelina i Bred odlučili su da se venčaju zbog dece, pa će ispuniti sve njihove želje - ispričao je izvor blizak slavnom paru za magazin "OK!".
Prvobitno je bilo planirano da glumački par sudbonosno "da" izgovori u njihovom dvorcu Miraval u Francuskoj, ali su odlučili da je ipak bolje da venčanje bude u Los Anđelesu, kako bi svi njihovi prijatelji i članovi porodice mogli da dođu.
- Endži je shvatila da bi da destinacija otežala mnogima dolazak, te da je mnogo jednostavnije da svadba bude u Los Anđelesu. Zavete će razmeniti kod matičara uz prisustvo najuže porodice i njihove dece, a onda će napraviti veliku žurku u svom domu - dodao je izvor.
Otkako je imala dvostruku mastektomiju, Anđelina je izrazila želju da okupi svoju svoju i Bredovu rodbinu, pošto je shvatila koliko je porodica važna.

Izvor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti