Jelena Janković: Nova oprema za nove pobede

Jelena Janković: Nova oprema za nove pobede

Autor: | 09/01/2012

0

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković potpisala je danas ugovor sa kompanijom "Fila" i ubuduće će nositi opremu tog renomiranog italijanskog proizvođača.
- Uvek su mi se dopadali moderni modni dizajni "File" i posebno cenim njihovu posvećenost da u naš sport unesu lepotu i modu. "Fila" ima tako bogatu tenisku istoriju i čast mi je da nosim isti brend kao i zvezde kojima sam se divila kao dete - rekla je Jankovićeva, donedavno zaštitno lice kineske kompanije "Anta", koja je u vlasništvu "File", a prethodno je nosila "Ribok" opremu.
Direktor kompanije "Fila" Džin Jon rekao je da je oduševljen što je nekada najbolja teniserka sveta postala član njihove porodice.
- Njen stil van terena i na njemu dosledan je šampionima koji su nosili brend "Fila" još od sedamdesetih. Kako ulazimo u 101. godinu Fila brenda, naša privrženost sportu, koji je tako važan deo naše istorije, biće pojačan vezama sa sportistima svetske klase, poput Jelene.
Opremu kompanije "Fila" proslavio je legendarni Sveđanin Bjern Borg, a trenutno je najveća zvezda Janko Tipsarević. Ovu opremu nose i Jelena Dokić, kao i Ruskinje Vera Zvonareva, Svetlana Kuznjecova i Nađa Petrova.

Izvor: Tanjug

Foto: Marko Krunić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin