Aleksandra Radović uskoro izdaje novi album

Aleksandra Radović uskoro izdaje novi album

21/08/2012

0

Pop zvezda Aleksandra Radović ovog leta nema predaha od poslovnih obaveza. Osim što je prihvatila ulogu sudije u novoj sezoni muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije", zbog čega je uskoro očekuje još jedan krug žiriranja, popularna pevačica uveliko radi na novom albumu čiji se izlazak očekuje krajem septembra. Istovremeno mora da se posveti i pripremama za beogradski koncert, koji je zakazala za 20. oktobar. Ali, pre svega toga, negde oko njenog rođedana, Aleksandra će poklonike svoje muzike obradovati novim singlom.
O tome kako bi opisala poklonicima svoje muzike album koji priprema i koliko će se razlikovati od onoga što je dosad snimila, popularna pevačica kaže:
- Album sam u neku ruku najavila ovim aktuelnim singlom „Čuvaj moje srce“. A pošto je ta pesma vedra, pozitivna i snažna čak i kada se ljubavne priče završavaju, mogu da kažem da će ta doza optimizma biti prisutna i kroz nekoliko novih pesama. Naravno, biće i balada, ali manje. Neke nove pesme ću prvi put uživo pevati na koncertu, 20. oktobra u Sava centru.
Pripreme za muzičko takmičenje „Prvi glas Srbije“ su, kaže Aleksandra, već u jeku:
- Cela ekipa „Prvog glasa Srbije“ uveliko realizuje drugu sezonu. Bilo je naporno čuti i videti više od 5.000 kandidata i napraviti selekciju najboljih. Ali uradili smo dobar posao i nadam se, zabavan za publiku koja će pratiti šou. Uskoro kreće i nova faza - rad sa odabranim učesnicima. Iskreno, tome se najviše radujem, jer će to biti prilika da prenesem svoje znanje i iskustvo na mlade talente. Mislim da su takmičari dobri i da će ovo biti oštra borba do samog kraja.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti