Romana Panić: Uživam u samoći!

Romana Panić: Uživam u samoći!

Autor: | 28/03/2011

0

Iza Romane Panić je težak period. Raskid trogodišnje ljubavne veze s kiparskim advokatom Fotosom, niz neprijatnosti među kojima je i odvođenje na trežnjenje u policijsku stanicu nakon vožnje u pijanom stanju. Usledile su glasine da se ne trezni... Za sve to vreme ona je marljivo pripremala nove pesme za album koji u aprilu izdaje posle velike pauze, a koji se simbolično zove „Krećem”.
Romana kaže da joj teško padaju glasine o njenom privatnom životu
- Već dugo nemam nikoga i to mi prija. Jer ja sam 15 godina konstantno bila u vezi. Mislim da mi je ovo bilo potrebno. Dalo mi je neku novu energiju. Ta 2010. godina bila je period sazrevanja za mene jer sam mnoga iskušenja uspela da prevaziđem i ostanem čvrsto na zemlji. Cilj mi je bio da sebe prevaziđem, a to je ujedno i najtaže. Našla sam svoj mir i konačno mogu da krenem dalje. I album će se zvati „Krećem”.

Krećete sami, bez muškarca...
- Ja sam specifična osoba. Veliki sam emotivac, a i odrasla sam u harmoničnoj porodici. Tradicionalan sam tip i zasta mislim da je u životu izuzetno važno partnerstvo i to da imaš osobu s kojom možeš sve da podeliš. Uvek sam kraj sebe imala kvalitetne ljude, kvalitetne partnere. Međutim, nekad ti život pokaže da ne možeš imati sve. Bar ne uvek.

Kako vaša porodica reaguje na sve ovo što vam se dešava u poslednje vreme, pogotovo na glasine da se ne treznite?
- Moram da priznam da im nije lako. Pod velikim su pritiskom. Sve te glasine prihvataju srcem i mnogo ozbiljno i ne vide nikakvu šalu u svemu tome.

Da li vas pogađa sve to?

- Kako kad. Burno reagujem kada se u nečemu nađem prvi put pa ne mogu da budem flegmatična. Inače sam temperamentna, burno odreagujem, ali me brzo i prođe. Jednostavno, ponekad se osetim nezaštićeno i usamljeno. Ali to je valjda cena ovog posla. Ponekad je ta cena baš previsoka. Previsoka u odnosu na ono što dobijamo zauzvrat. U svetu je drugačije, svaki skandal se dobro naplati.

Na novom albumu Željko Joksimović vam je poklonio pesmu koju je pisao za Cecu Ražnatović.
- Jeste. Radila sam s najboljim autorima, a Željko mi je ustupio pesmu koju je napravio za Cecu. On je moj saradnik i prijatelj već 11 godina. Kada mi je rekao da je pesma poklon od njega, skakala sam po studiju od sreće. Verujem da će ostati kao veliki hit.

Šta vidite danas kada bacite pogled na devojčicu koja je pre 11 godina iz Banjaluke došla u Beograd da gradi karijeru?
- Vidim hrabrost. Ne znam da li bih danas bila toliko hrabra. Dakle, vidim hrabrost, neposrednost, spontanost i iskrenost. Smatram da sam, zahvaljujući tim osobinama, vremenom stekla i fanove i prijatelje u jednoj potpuno novoj sredini kakva je Beograd.

Vaš bivši dečko Fotos nedavno je rekao da ne isključuje mogućnost da se jednog dana pomirite.

- Pročitala sam to u novinama i bilo mi je veoma simpatično. Hvala mu što je sve najbolje rekao o meni, a znam da to sigurno i misli. Naša priča se završila pre godinu dana. To je bila jedna burna ljubav, strastvena, fatalna, ali bez tih ogromnih emocija veza na 2.000 kilometara sigurno ne bi opstala tri godine. Bilo je i bolnih momenata, trzavica, svega i svačega, ali sve to je odavno iza nas, a ja sam sama već godinu dana.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: romana panić