Američka komičarka ismevala Srbe zbog Ejmi Vajnhaus (Video)

Američka komičarka ismevala Srbe zbog Ejmi Vajnhaus (Video)

Autor: | 22/06/2011

0

Američka komičarka Čelsi Hendler posvetila je dobar deo svoje veoma gledane emisije koncertu Ejmi Vajnhaus na Kalemegdanu. Ona tom prilikom nije kritikovala samo Ejmi, nego i srpsku publiku, pa i ministra odbrane Dragana Šutanovca, kog je nazvala boljševikom. Čelsi Hendler izrazila je čuđenje što Srbi imaju Fejsbuk i što im je uopšte dozvoljeno da posećuju koncerte.
- Mislim da koncert nazivaju katastrofom u Srbiji. To je zemlja gde se dogodilo etničko čišćenje i genocid, a oni smatraju da je njen koncert gori od toga - ironično je dobacio jedan od gostujućih komičara u studiju, u želji da pokaže znanje o istoriji ratova na Balkanu, ali tako što je izneo pogrešne informacije.
I Čelsi i ostali gosti u studiju veoma su oštro kritikovali srpsku publiku, podsećajući na zločine i etničko čišćenje koji su počinjeni tokom rata u bivšoj Jugoslaviji.
Komičari u emisiji izražavali su čuđenje što je Ejmi odabrala Beograd za početak svoje evropske turneje, pa su se čak u jednom momentu zapitali da li je posle toga možda mislila da ide u Kazahstan. Iako je Ejmi bila planirana meta napada komičarke, na kraju je fokus prebačen na Srbiju. Format emisije je takav da pored nje u studiju gostuje još tri komičara koji sede za okruglim stolom i komentarišu slavne ličnosti i političare.
Čelsi Hendler je bilo posebno simpatično to što je Šutanovac posle nastupa Ejmi Vajnhaus na svom Fejsbuk profilu objavio komentar da je koncert sramotan i razočaravajući.
- Znate šta, vaša zemlja je sramota i razočaranje - odbrusila je komičarka, izražavajući čuđenje što Šutanovac uopšte ima Fejsbuk stranicu.
Izgovarajući ime srpskog ministra odbrane, Hendlerova je rekla da je Dragan veoma popularno boljševičko ime. Kolega komičar u studiju upitao je da li je Dragan Šutanovac “onaj tip koji je prebio Rokija”, na šta je drugi komičar odgovorio da jeste.

Emisija "Chelsea Lately" emituje se na televiziji "E!" od 2007. godine. Pogledajte emisiju koju je posvetila Ejmi Vajnhaus.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin