Karađorđevići prisustvovali kraljevskom venčanju u Jordanu

Karađorđevići prisustvovali kraljevskom venčanju u Jordanu

Autor: | 12/08/2011

0


Posle spektakularnog venčanja princa Vilijama i Kejt Midlton, kao i raskošne svadbene ceremonije princa Alberta u Monaku, princ Aleksandar Karađorđević i njegova supruga Katarina otputovali su u Aman u Jordanu, gde su prisustvovali venčanju princa Rašida bin El Hasana od Jordana i Zeine Saban. Osim njih, ovoj svečanoj ceremoniji u tradicionalnim toaletama prisustvovali su članovi kraljevskih porodica iz celog sveta.
Princ Rašid El Hasan je najmlađe dete i jedini sin, pored tri kćerke princa El Hasana bin Talala i princeze Sarvat El Hasan od Jordana. Ovaj tridesetdvogodišnji prestolonaslednik sa svojom lepšom, jedanaest godina mlađom polovinom Zeinom Saban verio se 3. jula 2010. godine. Posle godinu dana ovi mladenci zarekli su se na večnu ljubav, a naši prestolonaslednici bili su polaskani jer su bili deo aristokratske elite iz celoga sveta.
- Moja supruga i ja imali smo zadovoljstvo da budemo na ovom veličanstvenom venčanju u Jordanu, koje se održavalo u kraljevskoj palati u Amanu. Princ Rašid, koji je sin princa Hasana, brata pokojnog kralja Huseina od Jordana, oženio se prelepom mladom iz Amana. U Amanu i Akabi smo cele nedelje bili gosti kralja Abdulaha od Jordana - rekao je srpski prestolonaslednik i dodao da se raduje jer će njegova supruga i on naredne dane provesti na Mikonosu.
- Moja supruga, princeza Katarina i njena humanitarna organizacija „Lajflajn“ iz Grčke organizuju humanitarni događaj za prikupljanje sredstava na Mikonosu, čiji je cilj da pomognu dečjoj bolnici „Aja Sofija“ u Atini i obezbede neophodne inkubatore za Neonatalno odeljenje intenzivne nege u ovoj bolnici. Grčka pomaže Srbiji niz godina, a sada je njima potrebna pomoć s obzirom na dramatičnu ekonomsku situaciju u kojoj su se našli. Naši sinovi, prinčevi Petar i Filip, takođe će prisustvovati ovom događaju - istakao je Aleksandar Karađorđević.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti