Razvode se Džejda Pinket i Vil Smit

Razvode se Džejda Pinket i Vil Smit

23/08/2011

0

Holivudski glumac Vil Smit se navodno razvodi od Džejde Pinket Smit nakon 13 godina braka, prenosi danas magazin "In Touch". Četrdesettrogodišnji glumac nije želeo ni da potvrdi ni demantuje pisanja medija.
Par se venčao 1997. godine i imaju dvoje dece, trinaestogodišnjeg Džejdena i tri godine mlađu kćerku Vilou. Iako su važili za jedan od najskladnijih holivudskih parova, tokom trinaestogodišnjeg braka mediji su nebrojeno puta pisali o njihovoj "otvorenoj vezi".

- Nekada sam i srećna kada ljudi pišu svakakve gluposti o nama. Mediji su nas hiljadu puta razvodili i isto toliko puta pisali da je Vil gej. Neka pišu - rekla je Džejda magazinu "Ebony" pre dve godine, a nedavno je javno govorila o tome kako se dobrovoljno odrekla karijere zarad porodice, kao i da nikada nije ostvarila želju da postane pevačica iz istog razloga.

Zanimljivo je da su partneri prošlog meseca otvorili vrata svoje luksuzne vile u Malibuu i pozirali fotografima u srećnom porodičnom okruženju.
U poslednjem zajedničkom intervjuu koji su dali magazinu "Architectural Digest" čuveni glumac je izjavio da su svoj dom gradili bez "mrtvih uglova", te da je prostor kružan da bi najbolje predstavio njihovu ljubav koja se kreće u beskonačnim kružnim putanjama.

- Za Vila i mene ova kuća je oduvek bila duhovno okruženje. Želeli smo porodičnu atmosferu, stvari pravljene ručno, što prirodnije - dodala je Džejda.

Ovo će biti drugi razvod za Vila Smita koji se 1995. godine rastao od Širi Zampino. Iz tog braka Vil ima osamnaestogodišnjeg sina Vilarda.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin