Adam Skot: Ana i ja smo ponovo zajedno

Adam Skot: Ana i ja smo ponovo zajedno

Autor: | 04/11/2011

0

Najlepša teniserka i, po mnogima, sportistkinja sveta je Ana Ivanović, ali je njen dečko Adam Skot ne voli samo zbog atraktivnog izgleda i anđeoskog lica. Australijanac je u petak prvi put otkrio da je pružanje druge šanse njihovoj ljubavi bio pun pogodak, da je Srpkinja devojka koja ga oduševljava mnogo čime, i da ga kao ličnost u potpunosti ispunjava.
- Ana i ja smo počeli odskora ponovo da izlazimo. Pronašli smo način kako da uskladimo obaveze i da naša veza funkcioniše. Prošlost me je naučila da ako želiš nešto da postigneš, u tome ćeš i da uspeš, i to bez bilo kakvih problema - rekao je 31-godišnji Skot, kome je od momenta obnavljanja veze sa Ivanovićevom i karijera krenula uzbrdo. Trenutno je osmi golfer sveta, sa velikom šansom da se u 2012. nađe i na samom vrhu. Baš kao i Ana u tenisu.
Nije Adamu bilo lako da nabroji šta mu se najviše dopada kod izabranice njegovog srca, jer je spisak prilično dug i raznovrstan.
- Ana je neverovatna osoba. Ona je najbrižnija devojka koju sam sreo u životu. Retkost je sresti takve ljude, posebno ako su u situaciji u kakvoj se ona nalazi.
Iako su oboje veoma uspešni u svojim sportovima, bogati i popularni, njihov odnos se ne razlikuje od odnosa drugih zaljubljenih ljudi širom sveta.
- Ana je normalna osoba, stoji čvrsto na zemlji i izuzetno je prijatna. U isto vreme, ima sjajan smisao za humor i veoma je zabavna. Nekada mi je nije lako da je ispratim u svemu, jer sam ja malo ozbiljniji - smeje se Adam.
Ivanovićeva trenutno igra na turniru u Baliju, posle čega sledi kratak odmor, pa odlazi na pripreme u Australiju. Tamo će moći više vremena da provede sa dečkom.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin