Dejvid Bekam: Ponosni tata

Dejvid Bekam: Ponosni tata

11/12/2011

0

Viktorija i Dejvid Bekam iskoristili su još jedan lep dan u Los Anđelesu i proveli ga van svog raskošnog doma. Naime, oni su sinove Romea, Bruklina i Kruza odveli na fudbalsko igralište, a dok je jedan od dečaka imao važnu utakmicu ostatak porodice mu je pružao podršku. Ipak, u centru pažnje javnosti uvek se nađu dame iz poznate porodice - Dejvidova supruga Viktorija i kćerka Harper Seven. Tako je bilo i ovog puta, četvoromesečna beba odevena u zanimljivu crnu jaknicu uživala je u naručju svog poznatog oca.

Inače, britanski mediji preneli su danas da su Bekamovi potrošili oko 54.000 dolara na šest božićnih jelki i na prazničnu dekoraciju svoje kuće. Par je unajmio jednu londonsku prodavnicu da im dekoriše dom u Hertfodširu pre njihovog dolaska sledećeg vikenda. Poznata dizajnerka odlučila je da prvi Božić njene kćerke Harper bude poseban, piše ''Sandej miror''.

- Viktorija je želela najbolje od svega, i kada je nedavno bila u Britaniji otišla je u radnju da se dogovori oko dekoracije. Izabrala je samo staklene i srebrne ukrase, koji će se nalaziti na svih šest jelki u glavnim prostorijama kuće, a naručila je i puno ukrasa za hodnike i sobe - ispričao je izvor za britanski časopis.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti