Nina Badrić: Želim da usvojim dete

Nina Badrić: Želim da usvojim dete

14/12/2011

0

Pevačica Nina Badrić je za hrvatski magazin "Story" otkrila da bi volela uskoro da usvoji dete jer sada za to ima finansijskih mogućnosti. Ona je objasnila kako bi u narednom periodu volela da se ostvari kao majka. Nina je u intervjuu otkrila kako je njen odnos sa suprugom Bernardnom Krasnićem kao kod svih pravih veza prošao sve faze, od ljubavi do nerazumevanja, uzbuđenja, lakoće, komplikacija ali i razočaranja.
Iako je par u jednom periodu prolazio kroz tešku krizu kada se razdvojio, Nina je rekla da prva ne bi poverovala u to da je suprugu i njoj tada neko rekao da će im se putovi ponovo ukrstiti. Ona je istakla da je do sada u njenom životu akcenat bio na karijeri, ali da je sigurna da će se u narednim godinama kao žena ostvariti i u najvažnijoj životnoj ulozi - majke.
Nina ne krije da bi volela da usvoji dete, čak i u slučaju kada bi imala svoje biološko, jer danas za to ima finansijskih mogućnosti. Ova šarmantna pevačica svoju budućnost vidi ispunjenu decom. Posebno je naglasila da veruje u brak i da on za nju zaista znači "u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti", iako nije uvek sve tako jednostavno. Sa suprugom u januaru planira da otputuje na odmor, a Novu godinu će dočekati radno u Sarajevu.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin