Sara Džesika Parker: Volim Njujork

Sara Džesika Parker: Volim Njujork

20/12/2011

0

Američka glumica Sara Džesika Parker je žena koja ljubomorno čuva svoju privatnost. Međutim, u jednom od retkih intervjua, ona je odlučila da američkoj, ali i svetskoj javnosti, pruži to zadovoljstvo da zaviri u njen porodični dom, koji deli sa suprugom i troje dece.
Ova 46-godišnja glumica, uvek elegantna i sa stilom, kaže da uživa u majčinstvu, a trudi se da čak i kod kuće bude doterana, koliko god je to moguće i koliko okolnosti dozvoljavaju. Njene bliznakinje Tabita i Merion, koje je 2009. godine rodila surogat majka, prave su male kopije Sare Džesike, a najviše vole da se igraju u kuhinji, koja izgleda pomalo haotično, ali opet veoma stilski. Pored bliznakinja, Sara Džesika Parker ima i sina Džejmsa Vilkija sa suprugom Metjuom Broderikom, sa kojim je u skladnom braku, iako su mnogi mediji javljali da su pre godinu dana postojale trzavice. Iako u domu sa troje dece sve deluje pomalo haotično, Parkerova priznaje da joj ponekad smeta pažnja koju njena porodica izaziva kada izađu na ulice Njujorka i da, s vremena na vreme, poželi da se presele u neke mirnije krajeve, gde neće uvek biti na udaru paparaca.
- Nekada zaista počnem da razmišljam o sopstvenom imanju, sa sopstvenim prilazom, ali onda shvatim da ne bih mogla da živim u takvoj vrsti izolacije - kaže filmska zvezda.
- Najlepša stvar što se tiče Njujorka je to što onog momenta kada izađeš na ulicu, ti si izložen pogledima drugih i nemaš drugog izbora. Na neki čudan način meni se to sviđa i to je možda razlog što smo još u Njujorku - priča Parkerova.
U svom najnovijem filmu "Ne znam kako joj polazi za rukom" igra finansijskog rukovodioca koji se bori da izbalansira svoj haotičan raspored na poslu sa potrebama svoje porodice, što na neki način podseća i na nju samu.
Pa, ipak, ono po čemu je definitivno najpoznatija je svakako uloga Keri Bredšo u seriji i filmu "Seks i grad", koja je i proslavila širom sveta.
- Život Keri Bredšo je sušta suprotnost od mog života. Jednostavno, nemamo baš ništa zajedničko - kaže Sara.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti