Nina Badrić: Najveća mi je želja da se ostvarim kao majka

Nina Badrić: Najveća mi je želja da se ostvarim kao majka

04/10/2010

0

Protekla godina za nju je, kako kaže, bila jedna od najtežih, ali Nina Badrić se ne predaje tako lako. Pevačica i član žirija popularnog šoua “Supertalent” Nove TV u intervjuu za “Red Carpet” napokon je otkrila koliko su je pogodile bračne turbulencije s Bernardom Krasnićem, koje su umalo završile razvodom.
- Moram priznati da to nije razdoblje koje priželjkuješ u životu, koje želiš bilo kome koga voliš, pa i ne voliš, ali naprosto neke stvari su morale da se dese. Ponekad, zapravo sada u mom slučaju, dogodilo se to da su stvari tek kada su se slomile počele da rastu -
objasnila je Nina, kojoj je u teškim trenucima porodica bila najveća podrška, dok se u neke prijatelje tada jako razočarala. Nina ne krije koliko želi da postane majka, ali za tu životnu ulogu, kaže, trenutno postoje i male prepreke.
- Više od svega bih volela da budem dobra mama, naglasak je na dobra i prava mama, kada si ostvarena u svom poslu, kroz karijeru, pa i kroz majčinstvo. Mislim da je majčinstvo, iz ove moje prizme sada, najteži i najodgovorniji posao na svetu i ne bih volela da budem majka, a da moje dete odgaja neko drugi - objasnila je pevačica i najavila skori izlazak novog albuma.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin
Tagovi: nina badrić