Radoš Bajić najavljuje: Sprema se nešto veoma veliko i potpuno neočekivano

Radoš Bajić najavljuje: Sprema se nešto veoma veliko i potpuno neočekivano

Autor: | 19/08/2017

0

Dok serija "Selo gori, a baba se češlja" u reprizi sa 101 epizodom za vreme dugog toplog leta ponovo pravi ršum i pobeđuje u gledanosti, kreativni tim „Contrast studiosa“ predvođen rediteljkom Jelenom Bajić-Jočić u montaži završava obradu i montažu novog TV hita, seriju „Psi laju, vetar nosi“.

Radoš Bajić je ovih dana viđen sa kreativnim timom i štabom svoje ekipe u novoj akciji.

- Što se tiče novog projekta čiji sam autor, imam ugovornu zabranu da govorim o njemu u medijima do 20. septembra. Mogu samo da kažem da su pripreme u toku i da se valja nešto veoma veliko i potpuno neočekivano - zagonetno je odgovorio uvek komukinativni i neposredni Radoš koji je ovoga puta, ipak, ostao tajanstven.


Već danima u društvu sa Dejanom Zečevićem, poznatim rediteljom TV serije "Vojna akademija" i "Čizmaši“, sa rediteljkom Jelenom Bajić-Jočić koja je u julu završila snimanje serije „Psi laju, vetar nosi“, za koju se već govori da će biti ultragledani hit, sa Peđom Jočićem, svojim stalnim direktorom fotografije, sa Ivanom Zacerom, tradicionalnim pomoćnikom režije, s aisitentom Snežanom Mileusnić i scenografom Draganom Mićanovićem - Radoš obilazi lokacije po Beogradu i okolini, kao i u unutrašnjosti Srbije i bira objekte za svoj novi projekat koji će bez sumnje, biti jedno od velikih iznenađenja i to za celu Srbiju.

Šta je smislio kralj TV rejtinga i tvorac najgledanajih srpskih serija - ostaje da tek saznamo. Prva epizoda serije "Psi laju, vetar nosi" biće prikazana 14. oktobra.

Hellomagazine.rs Antonio Ahel /ATAImages, Mirko tabasevic
Tagovi: Radoš Bajić