Radoš Bajić otkrio koji kolega ga je eskivirao za "Selo gori, a baba se češlja"

Radoš Bajić otkrio koji kolega ga je eskivirao za "Selo gori, a baba se češlja"

Autor: | 28/05/2016

0


Ekipa serije “Selo gori, a baba se češlja” nastavila je snimanje poslednjih dvanaest novih epizoda.

- Sa novih dvanaest epizoda imaćemo ukupno 101 epizodu i mogu da otkrijem da posle toga neće biti nastavka. To je moja odluka. Prošli put smo stali sa snimanjem serije zato što sam ja tako odlučio u dogovoru sa RTS i pokojnim Tijanićem, a sada je moja odluka da se posle ovih dvanaest epizoda pozdravim sa gledaocima i junacima serije - priča scenarista, reditelj i glavni glumac Radoš Bajić.

Pored već poznate ekipe junaka, u nastavku ćemo videti i nove likove, među kojima su i: Jelena Gavrilović, Milena Predić, Snežana Savić, Dragan Vujić Vujke, Frano Lasić, Branko Janković, Rastko Petrović, Milenko Pavlov, Jelena Mila, Saša Joksimović, Duško Premović, Dušica Novaković...

Iako je kroz ovu seriju u proteklih 10 godina prošao veliki broj glumaca i gotovo sve kolege sa klase, Radoš Bajić otkriva da neke ipak nije uspeo da privoli da igraju.

- Bogdana Diklića sam zvao, ali on me je odbio. Nije me direktno odbio, ali uvek kada sam ga zvao, imao je neka snimanja u Hrvatskoj. Shvatio sam da me eskivira. Digao sam ruke i više ga ne zovem jer ni on mene ni u jedan svoj projekat nije zvao - kaže Radoš.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Mirko Tabašević hellomagazin
Tagovi: Radoš Bajić

Najnovije vesti