Demi Mur nije bila ona prava za Brusa Vilisa: Veza sa Emom je najposebnija koju sam imao u životu!

Iako je na filmskom platnu nodoljivi šarmer, lik koji vas jednostavno očara pogledom, Brus Vilis u realnom životu ne važi za holivudskog zavodnika. Nakon braka sa Demi Mur, koji je trajao punih 13 godina, Brus je proveo čitavu deceniju sam…

– 10 godina sam proveo sam i priznajem da tog perioda ne volim da se sećam. Tek kada sam upoznao Emu, ponovo sam otkrio šta znači biti istinski srećan – rekao je Brus i dodao  da dok ne upoznate onu pravu, niste ni svesni da do tada niste ni uživali u ljubavi na pravi način.

Imao je sve u životu slavu, uspeh, novac. Nikada se nije osećao usamljeno i verovao je da je njegov život sasavim dobar.

– Tako je bilo dok nisam upoznao Emu. Tek tada sam shvatio koliko sam bio nesrećan, ali mi je ona takođe i pokazala koliko ljubav može da bude lepa.

Njihova ljubav nije bila na prvi pogled. Brus i Ema Heming, koja je od njega mlađa 23 godine, su prvo bili prijatelji, a iz tog prijateljstva se rodila velika ljubav.

U jednom trenutku, nakon godina druženja, su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, da dele iste poglede na svet, razmišljanja i interesovanja.

– Ema je tog dana trebala da ode za Njujork. Pre leta smo se našli i otišli na kafu i tako je naša romansa započela. Paradoks je da kad razmišljate o velikoj ljubavi, ne povezujete je sa nekim koga dugo poznajete. Verujete da je osoba koja vam je sudbinom namenjena tajanstvena nepoznanica koju još uvek niste upoznali – započinje priču glumac.

U tom periodu, Brus, je izgubio nadu da će se skrasiti pored jedne žene. Nakon rastanka od Demi Mur, sa kojom je bio u braku 13 godina iz kojeg ima i tri ćerke, izgubio je veru u ljubav koja traje čitav život.

10 godina je živeo momačkim životom, bez stalne partnerke. Tokom tog perioda, bio je u nekoliko kratkih veza, ali ni jedna žena nije uspela da u potpunosti osvoji njegovo srce.

– Prvih nekoliko godina nakon razvoda su za mene bile jako teške. Mislio sam da prava ljubav ne postoji i nisam verovao da je moguće voleti ponovo iskreno. Toliko sam se navikao na ideju o samačkom životu da nisam ni pomišljao da ću ponovo stati pred matičara. Tek kada je Ema ušla u moj život, on je počeo da dobija boje.

Kaže da sad ne razume parove koji traže prostor za sebe ili one koji kažu da im je potreban predah ili pauza u vezi.

– Ne razumem kako neko može to i da pomisli. Sve što želim je da svaki trenutak provodim sa Emom. Pomisao da smo razdvojeni je za mene užasna. Veza sa njom je najposebnija koju sam imao u životu. Ni jedna moja bivša devojka joj nije ni do kolena.

Njih dvoje su se venčali u martu 2009. godine i imaju dve ćerke. Ema je jednom prilikom izjavila: “Bila sam jako mlada kada smo se upoznali, pa ne čudi što sam imala određenu dozu straha od uplovljavanja u vezu sa čovekom koji već ima decu i određeno životno iskustvo iza sebe. Sad znam da je započinjanje zajedničkog života sa njim najbolja odluka koju sam donela. Zaista sam srećna.”

Svaki brak zahteva rad, a to i oni znaju, pa se trude sa ugađaju jedno drugom svakog dana.

– Brus me uvek zabavlja. Konstantno se smejemo, a verujem da je to veoma važno. Kad nestane smeh, tu počinju problemi. Verujem da smo srodne duše – rekla je manekenka.

Ove godine par proslavlja 10-u godišnjicu braka. “Ovo je zaista prava ljubav, Ema je žena koju sam tražio celog života.”

hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: