Dea Đurđević: Mladen i ja smo fokusirani na moje zdravlje, a posle će biti vremena za svadbu

Dea Đurđević se nakon teške operacije i dalje oporavlja na VMA, a otrkiva da jedva čeka da se vrati poslu, te da razmišlja o svadbi, ali tek kada se potpuno oporavi.

Uželela sam se posla! Lepo mi je i kad gledam televiziju, ali tada mi baš nedostaje. Dok pratim program, znam šta bih ja uradila, rekla, dodala… Razmišljam zašto u određenim situacijama nije nešto urađeno ovako ili onako, pa sama sa sobom prokomentarišem šta mi fali ili šta je super. Sviđaju mi se gosti koji dolaze u “Jutarnji”, pa mi je krivo što i ja nisam u studiju. Nadam se da ću uskoro moći da se vratim. Čekam da mi se ruka skroz oporavi. Kada se to bude desilo, onda ću moći da počnem da radim – ispričala je Dea Đurđević za “Informer”, a na pitanje kada će “svadbena zvona” je objasnila da je potrebno da prođe malo vremena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on


– Čekaj da se sve ovo završi, sad smo u ozbiljnom poslu. Idemo korak po korak. Mladenu i meni je zaista lepo u vezi, uživamo u svakom momentu. Sad smo fokusirani na moje zdravlje, a posle će biti vremena za svadbu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on


A kako je ispričala njen dan u bolnici je pun terapija i previjanja. Vikende provodi kod kuće.

– Vežbam i u bolnici i kod kuće. Mlađa me tera da radim vežbe što više i da pijem vodu. I mama isto. Nekad mi bude sve to teško, ali onda se zainatim i još jače vežbam. U kriznim situacijama znam baš da potegnem – rekla je Dea Đurđević.

Hellomagazin.rsInformerAta/Instagram

Više o temama: