Danas poslednji ispraćaj Dijane Milojković

Misica Dijana Milojković, koja je nakon višegodišnje borbe sa kancerom preminula u 33. godini, danas će biti sahranjena u rodnoj Ćupriji. Vest o njenoj smrti potresla je, pored porodice i prijatelje, i one koji su u njenoj snazi i hrabrosti pronalazili insipiraciju za svoje borbe.

Od Dijane su se putem društvenih mreža oprostila i brojne poznate ličnosti: Aleksandra Prijović, Rada Manojlović, Isidora Bjelica i mnoge druge.

View this post on Instagram

 

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on

Njen bivši dečko Stefan Karić, koji joj je bio i podrška u teškoj borbi dok su bili u emotivnoj vezi, posvetio joj je dirljive stihove.

-Ti znaš, ružo moja, da sam ja uvek želeo sve vreme ovog sveta provesti pored tebe. Ali, ko me pita šta ja želim? Dođe taj period, pa odeš, ostane samo trag sećanja negde duboko u meni da čekam dan kad ćeš opet izniknuti. Znaš, ružo moja, od kad si odsutna iz mog života, često te tražim u drugim cvetovima, ali džaba. Pa, ako čuješ priče uličnih sanjara, ružo moja, kako tragam za tobom, veruj im. Veruj im, ružo moja, ako ti i kažu kako sam se promenio i da više ne volim ruže – veruj im, ali znaš, ružo moja, da ću ja uvek čekati, da i dalje čuvam sve vreme koje mi je preostao, samo za tebe – ružo moja, napisao je Stefan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DIJANA MILOJKOVIC ® (@dijanaslife) on


Dijani je tokom rutinske ginekološke kontrole krajem 2015. dijagnostikovan invazivni kancer.

Hellomagazin.rsInsstagram/dijanaslife

Više o temama: