Ceca Ražnatović otkrila kako je vaspitavala sina Veljka: Bilo mi je bitno da ne napravim kmezavog muškarca

Ceca Ražnatović ne krije sreću što je njen sin Veljko spreman da zasnuje porodicu i što će joj sa svojom verenicom Bogdanom na proleće podariti prvo unuče.

Ceca je gostujući u “Magazinu In”, otvorila dušu i Sanji Marinković priznala da joj nije bilo ni malo lako da odgaja sina.

– Moja deca su rasla bez oca. Ja sam im bila i otac i majka. Lakše mi je bilo da odgajam devojčicu. Ja ću joj biti model, ali kada je dečak u pitanju, bitno je da ne napravim kmezavog muškarca. Odrastao je sa ženama. Govorila sam mu: ‘Ljubavi, nije sramota plakati. Suze za to i služe. Bolje da plačeš i izbaciš sav taj bes, nego da budeš isfrustriran’. I muško i žensko treba da pokažu emociju. I, šta mu fali sada? Postao je normalan mladić, zdrav je i emotivno zreo – ispričala je Ceca u pomenutoj emisiji.

 

View this post on Instagram

Stihovi pesme Desanke Maksimovic “Nemam vise vremena” koji su mi bili inspiracija za razgovor sa @cecaraznatovic @dedicvesna #ivanažigon #ksenijavucic izmedju ostalih glase i “Nemam vise vremena za sitnice…,nemam vremena sada za analize…,nemam kada da usvajam zapovesti nove, mnogo mi je i starih deset…” Kojih je zapovesti damama u zrelim godinama dosta u zivotu i treba da ih bude bas briga😀 #magazinin #subotau17h @rtvpink #mojamerasrece #proteinskidetoxbysanjamarinkovic #ukoraksazoranomisanjom #crvenekapi #dozazenstvenosti #merasrece #lovemyjob #tv #host #show #enjoy #happy #women #success #love #beauty #singer #actor #writer #journalist #poucne #pametne #duhovite #opustene #lepe

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on

hellomagazin.rsATA Images

Više o temama: