Bredli Kuper konačno u njenom zagrljaju! (foto)

I dok se ime Bredlija Kupera već nedeljama provlači kroz svetsku štmapu, on pokušava da svoju privatnost maksimalno sačuva od očiju javnosti i radi ono u čemu najviše uživa, i što mu najviše prija, a to je da bude otac.

Bredli i lepa manekenka Irina Šajk, nakon svih trzavica u vezi, konačno su se dogovorili da će sa njihovm naslednicom Leom De Sejn Šajk Kuper provoditi jednaku količinu vremena, piše američka štampa.

I nakon što je preslatka devojčica provela nekoliko dana sa mamom, došlo je vreme i za provod sa tatom.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@celebritykidmix је поделио/ла објаву дана

A kako očevi i te kako znaju da ugode svojim mezimicama, Lea je  sigurno uživala u brojnim sadržajima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели IRINA AND BRADLEY (@irinashaykfamily) дана

Bredli i Lea su uslikani kako napuštaju devojčicin dom u kojem živi sa svojom mamom, a sudeći po garderobi i koferu koji glumac nosi, reklo bi da se da će njih dvoje imati nekoliko dana da uživaju jedno u drugom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@celebritykidmix је поделио/ла објаву дана

Podsećamo, Bredli i Irina su nakon stavljanja tačke na svoj vezu, konačno uspeli da se dogovore oko starateljstva nad njihovom ćerkicom, iako je jedan od najvećih problema bio gde će devojčica živeti. Naime, nakon rastanka slavnog para, Irina se preselila u Njujork, dok je Bredli živeo u Los Anđelesu. Ipak, kako to obično biva, tata Bredli je spakovao kofere i preselio se Njujork kako bi češće bio sa svojom mezimicom.

hellomagazin.rsGuliver/Getty, instagram

Više o temama: