Brat Megan Markl ostao bez posla i postao beskućnik

brat Megan Markl

Brat Megan Markl postao je beskućnik, kada mu je propalo nekoliko poslovnih angažmana, a za svoju prospast krivi nikoga drugog do sestru

Tomas Markl Junior, polubrat Megan Markl, ponovo je uspeo da skrene pažnju na sebe i pomuti mir vojvotkinje od Saseksa.

On je od samog starta protiv Megan i njen brak za Harijem video je kao propast za kraljevsku porodicu.

Tomas je u maju 2018. godine, neposredno pred venčanje, odlučio da se i pismenim putem obrati svom budućem zetu i poruči mu da još nije kasno da otkaže venčanje.

Po protokolu ili po zaslugama: Polubrat Megan Markl želi isti tretman kao i Midltonovi

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели PortadaNacionalRD (@portadanacional) дана

– Ne mogu da verujem da ne vidiš Megan onako kako je vidi ceo svet. Ona je glumica C kategorije koja gubi uloge jer stari i sada želi da postane princeza. Naš otac je zbog njene glumačke karijere upao u ogromne dugove iz kojih se još nije izvukao. Ona mu nije vratila ni dinara – napisao je Tomas.

Njemu je jako zasmetalo i što Megan nije pozvala ni njega ni njihovu porodicu na svadbu, pa je verovatno zbog toga ponovo krenuo u novi sukob.

Brat Megan Markl ponovo otpočeo rat

Tomas sada, kako prenosi strana štampa, tvrdi da je zbog Megan i njene odluke da napusti kraljevsku porodicu ostao bez nekoliko dobrih poslova. To ga je dovelo da bankrota, pa je sada beskućnik.

Kraj Megzita: Kraljica Elizabeta podržala odluku Harija i Megan, ali ima jedan uslov!

brat Megan Markl

Kako više nema posao i osnovne izvore prihoda, on je bio prinuđen da se na neko vreme preseli kod svoje majke.

– Beskućnik sam! Mogao sam sada i da budem ispod mosta sad s natpisom na kartonu i da prosim novac – rekao je Tomas i u svom stilu nastavio da blati Megan.

Hari i Megan prvi put zajedno u javnosti od napuštanja kraljevske porodice

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели PortadaNacionalRD (@portadanacional) дана

– Megan je trebalo da bude vište humanitarna prema nama. I ona i Hari se bave humanitarnim radom – započeo je svoju žalopojku, a onda je odlučio i da prokomentariše odluku njegove sestre i zeta da napuste kraljevski dvor:

– Mislim da je kraljevska titula jedno od najvećih mogućih postignuća tokom života. Oni ne žele da ih neko kontroliše. Žude za svojom privatnošću.

Srećniji nego ikada: Najnovije fotografije Harija i Megan (foto)

Prekid odnosa između njegove sestre i oca, kako kaže, slomio mu je srce, a iako su tom zahladnjenju kumovali eksplozivni komentari Tomasa Markla u kojima je kraljevsku porodicu upoređivao sa Sajentolozima, Tomas Mlađi misli da bi vojvotkinja od Saseksa trebaao da promeni stvari i popravi štetu dok nije kasno.

brat Megan Markl

 

 

hellomagazin.rsguliver/getty, instagram

Više o temama: