Blejk Lajvli zablistala na crvenom tepihu tri meseca posle porođaja i otkrila kako njen život sada izgleda

Blejk Lajvli

Blejk Lajvli pojavila se na premijeri svog novog filma, a javnost je oduševjena kako izgleda samo tri meseca nakon trećeg porđaja 

Blejk Lajvli (32) i njen suprug Brajan Rejnolds (42) privatni život vešto čuvaju od očiju javnosti. A da su srećni u zaljubljeni kao prvog dana, najviše govore njihovi osmesi.

Krajem prošle godine poznati holvudski par po treći put ostvario se u ulozi roditelja. A da je glumica uopšte i bila u blagoslovenom stanju, otkrili su tek kada je Blejk bila u poodmakloj trudnoći. Ona se na premijeru Brajanovog novog filma u maju prošle godine, pojavila u pripijenoj haljini, koja je jasno pokazala trudnički stomak.

Blejk Lajvli

Porođaj je protekao u tajnosti, a treća beba u njihov dom stigla je u oktobru.  Iako nisu želeli da govore o svom privatnom životu, niti da otkriju pol bebe, u javnost je samo izašla izjava njegovog bliskog prijatelja.

 Presrećni su zbog prinove. Baš su zaljubljeni i usklađeni par, i priželjukuju da imaju desetoro dece – rekao je izvor za “People”.

Par već ima dve ćerke Džejms (5) i Ines (3), a još uvek nije otkriveno ime treće devojčice.

Blejk Lajvli prelepa i zavodjiva samo tri meseca posle porođaja

I dok su mnogi očekivali da je Blejk dugo posle trećeg porođaja neće pojavljivati u javosti, ona je napravila pravi bum na crvenom tepihu.

Zbog premijere njenog novog filma “The Rhythm Section Blejk” je samo na nekoliko sati ostavila svoje mališane u toplom domu, obukla prelepu toaletu i po ko zna koji  put pokazala zbog čega važi za jednu od najlepših žena Holivuda.

Blejk Lajvli

Crna plišana haljina, sa damskim dekolteom i prelepom ogrlicom od smaragda učinile su da Blejk izgleda zanosno i prelepo.

Rajan Rejnolds pokazao možda i najgore izdanje svoje supruge Blejk Lajvli (foto)

Blejk Lajvli

Iako je pre samo tri meseca rodila treće dete, višak kilograma skoro da je neprimetan. Slavna glumica komplimente je primala sa svim strana, a osmeh nije skidala sa lica.

Blejk Lajvli

Blejk Lajvli iskreno o svom životu nakon trećeg porođaja 

Glumica je samo dan pre crvenog tepiha, na kom je zabistala kao u devojačkim danima, gostovala u čuvenoj emisiji “GMA”.

Odlično raspoložena, sa osmehom je pričala o svom životu posle trećeg porođaja. A iskreno je rekla i  kako preživljava jedan sasvim običan dan sa troje živahnih mališana.

– Dolazak treće bebe u kuću… Hm, nama to izgleda sada kao da smo posle dvoje dobili ne treće, nego 3.000 dete – nasmejala je Blejk sve u studiju i nastavila:

– Imamo previše dece. Veoma je ludo svakog dana. Kao da ih imamo beskonačno mnogo.

Blejk Lajvli

Glumica je navela i da je stalno slušala od ljudi koji imaju troje dece, da posle dvoje, treća beba uopšte ne bude problem. Ali u njihovom domu, situacija je sasvim drugačija.

Podrška supruga Rajana je ogromna 

U svakom momentu Rajan Rejnolds je uz svoje dame i najveća im je podrška, posebno supruzi.

On je pre nekoliko dana iskreno naveo da mu ništa nije problem da uradi u toku dana ili noći, ali jedna stvar postaje sve teža.

– Izlasci iz kuće postaju sve teži i teži. Sve postaje još teže kada mališani dotrče i krenu sa pitanjima: “Gde ideš”, ” Kada ćeš se vratiti?”, “Zašto nas ostavljaš?” rekao je slavni glumac.

Blejk Lajvli

 

hellomagazin.rsguliver/getty, instagram

Više o temama: