Kao grom iz vedra neba: Anđelina Džoli se udaje?

Anđelina Džoli se udaje

Anđelina Džoli se udaje – pišu strani tabloidi i navode da će bivša supruga Breda Pita sudbonosno da svom izabraniku izgovoriti daleko od očiju javnosti 

I dok strana štampa skoro svakodnevno prati dešavanja iz života Breda Pita i Dženifer Aniston, stižu vesti kao grom iz vedra neba – Anđelina Džoli (44) se udaje?!

Naime, ako je verovati pisanju tabloida “Life&Style, glumica planira da ponovo stane na ludi kamen.

Iako je njen razvod od holivudskog glumca bio veoma težak i dugotrajan, Anđelina želi ponovo da se uda.

Da li zaista Bred Pit stiže u Srbiju?

Anđelina Džoli se udaje

Naime, navedeni medij tvrdi da Anđelina i njen tajni partner, o kom se zna samo da je milijarder, sudbonosno ‘da’ planiraju da izgovore u Francuskoj.

– Planiraju da odu tamo gde nema nikoga, jer im je privatnost na prvom mestu – otkrio je izvor.

Izvor ovog tabloida navodi da Anđelina mudro krije identitet svog bogatog izabranika, ali i kuje novi plan. Ona, naime, posle tajnog venčanja planira i da se trajno odseli u Francusku.

– On će vikende provoditi s njom, a da radi može i sa laptopa, bilo gde u svetu – zaključio je izvor.

Anđelinu se već udavali za bogatog milijardera

Međutim, fanovi slavne glumice, barem veći deo, smatra da su ovo samo tračevi i da od venčanja neće biti ništa. Kao primer navode i to da je ovakva vest bila plasirana i pre tačno godinu dana, kada je kao bomba odjeknula informacija da se Anđa udaje.

Anđelina Džoli se udaje

Bred je za to, navodno, saznao od njihove ćerke Šajlo. Međutim, ove navode je ubrzo demantovao blizak prijatelj slavne glumice.

– Anđelina trenutno nije u ozbiljnoj vezi. Prošla je usamljenu fazu nakon što se razišla od Breda, i to zahvaljući ljubavi svoje dece. Nije spremna za ozbiljnu vezu, dok se razvod sa Bredom definitvno ne okonča – rekao je tada prijatelj za američku štampu.

Ali sada kada je razvod okončan, šuška se da je venčanje sve izvesnije.

Majka Breda Pita ne podnosi bivšu snajku Anđelinu

Iako još uvek nema potvrde da li će do venčanja doći, verujemo da je jednu osobu ovo i te kako odbradovalo, a to je Džejn Eta Pit (80) – majka Breda Pita.

Ona je poslednjih godina mnogo propatila zbog svega što se njenom sinu izdešavalo. Naročito joj je teško pala čitava situacija oko razvoda sa Anđelinom Džoli. Posebno je stresno bili sve oko borbe za starateljstvo nad decom.

Anđelina Džoli se udaje

Kako piše američka štampa, Džejn nikada nije bila oduševljena Anđelinom. Ni kada je bila u najvećoj ljubavi sa njenim sinom, a posebno kada su među njima krenule svađe i sukob.

– Džej je veoma odlučna i njen stav je tvrd kao kamen. Ona nikada neće oprostiti Anđelini sve kroz šta je prošla njena porodica. Posebno joj je krivo i teško što decu skoro i da ne viđa poslednje tri i po godine. Tačnije od kada su Anđelina i Bred objavili da se razvode – tvdi izvor blizak porodici Pit, prenosi “Yourtango”.

Trenutak slabosti: Anđelina pozvala Dženifer da bi joj rekla samo jednu stvar

Anđelina Džoli se udaje

Ali, osim ovog, lista razloga zbog kojih Džejn ne voli svoju bivšu snajku je podugačka. Evo i nekih od njih.

Anđelina “glumi” brižnu mamu

Kako su godine prolazile, Džejn je odmah uvidela da Anđelina i nije baš tako brižna majka kao što se pokazuje u javnosti. Sudeći prema jednom izvoru, Anđelina svu decu želi samo za sebe i postala je veoma osvetoljubiva.

– Njen bes i sebičnost su sve jači i načisto je zaslepljuju. Ona je izgubila vezu sa stvarnošću – kaže izvor blizak paru.

Spremna na sve: Anđelina Džoli želi da otkrije najmračnije tajne Breda Pita i uništi mu karijeru

Anđelina Džoli se udaje

Bred je mnogo novca potrošio na razvod 

Razvod dvoje holivudskih glumaca trajao je dugo, i sve to značilo je i dosta novca. Bred je upao u problem sa alkoholom, a njegova majka bila je očajna. Kada se na kraju sve sabere, troškovi oko razvoda, slavnog glumca koštali su oko 100 miliona dolara. Kao i svakoj majci, Džejn nije bilo ni malo prijatno da gleda sina kako psihički propada i osipa svoje bogatstvo na brojne advokate i parnice.

Džejn želi da se suoči sa Anđelinom

Svesna da unuke ne viđa i da joj se sin promenio, Džejn je odavno spremna da se suoči sa bivšom snajkom, ali za to nema dozvolu sina. Naime, Bred joj je izričito zabranio da se meša u njegov odnos sa Anđelinom, iako ona želela da joj očita lekciju.

Anđelina Džoli konačno otkrila zašto se razvela od Breda Pita

Anđelina Džoli se udaje

– Bred je preklinjao svoju majku više puta da se ne suočava s Anđelinom, ali ona želi da je pogleda u oči i kaže joj sve što misli. Krivi je jer je uništila život njenog sina i želi da dobije neke odgovore, na pitanja koja je muče – tvrdi izvor blizak porodici.

Verujemo da će zbog svega ovoga navedenog, Bredova majka biti veoma srećna što će njena bivša snajka sreću naći pored nekog drugog, a njenog sina ostaviti da vodi miran život.

hellomagazin.rsguliver/getty

Više o temama: