Ana Sević dala drugu šansu ljubavi: Zbog ćerke se odlučila na ovaj korak

Dirljiva poruka koju je Ana Sević nedavno objavila na svom instagram profilu, u kojoj se zahvalila dečku Danijelu Nedeljkoviću na vremenu koje su proveli zajedno, probudila je sumnje da je par stavio tačku na dvogodišnju vezu.

– Život ti pošalje tako neke ljude da bi saznali neke nove širine i proširili vidike. Saznali šta želimo a i šta ne želimo… Spoznali sebe u nekim drugim dimenzijama i situacijama. Videli da možemo još više da volimo. Da smo mnogo vredniji nego što mislimo. Da postoje ljudi koji i te kako znaju da vole, poštuju i budu oslonac i temelj. Hvala ti na svakoj sekundi mog rasta uz tebe, beskrajno sam ti zahvalna na svemu što si učinio za mene i moje dete. Što si bio tu.Volim te i hvala na svemu sto si učinio za nas, napisala je pevačica, a onda kasnije i potvrdila da su se rastali. Ipak, čini se da jedno bez drugog nisu mogli dugo, pa su se pomirili i to na nagovor Anine ćerke Lorene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia) on


– Danijel je uz Anu bio u najgorim periodima života, nakon razvoda i nezgode njenog bivšeg muža Darka Lazića. Takođe, on je malenoj Loreni bio kao drugi otac, a baš iz tog razloga ćerka Sevićeve nije mogla da izdrži odsustvo Nedeljkovića iz njihovih života. Lorena je svakodnevno govorila Ani da pozove Danijela i kako joj mnogo nedostaje. Pevačicu su ćerkini zahtevi naveli da prevaziđe sve nesuglasice i da da drugu šansu Nedeljkovićevoj i njenoj ljubavi – tvrdi izvor za “Srpski telegraf”.

Hellomagazin.rsATAImages, Instagram

Više o temama: