Ana Ivanović bratu poklonila nešto o čemu mnogi mogu samo da sanjaju!

Dragana Džajić, ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, i Miloša Ivanovića, brata nekadašnjeg prvog reketa sveta Ane Ivanović, venčali su se u subotu na slavlju upriličenom u jednom beogradskom hotelu, ali i dalje su glavna tema u sportsko-estradnim krugovima.

Ana Ivanović je baš odrešila kesu za svadbu svoga brata! Bivša teniserka je snajki Dragani Džajić i bratu Milošu Ivanoviću poklonila kuću na Majorki od dva miliona evra.

– Ana je bratu i snajki kupila kuću u komšiluku svoje vile, mondenskom naselju na Majorki. Dvospratnica ima četiri spavaće sobe i tri kupatila, dnevni boravak i igralište za decu. I košta dva miliona evra – otkriva izvor.

Nekada najbolja teniserka sveta, koja je tokom karijere zaradila 98 miliona evra, volela bi da njena deca i naslednici Džajke i Miloša rastu zajedno.

On dodaje da su mladenci zaradili gomilu novca na luksuznom venčanju, kom je prisustvovalo oko 250 gostiju.

– Džajka i Miloš su dobili nekoliko umetničkih slika, a svi ostali gosti su im poklanjali pare. I ja sam odneo kovertu. Mislim da niko u nju nije stavio manje od 1.000 evra – ispričao je izvor.

Među onima koji su mladencima poklonili novac su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović.

– Ponela sam im kovertu, pa nek oni kupe ono što žele – rekla je snajka Lepe Brene.

Mlada je blistala u venčanici Vere Vang, koju je platila 15.000 evra, a pošto je izgovorila sudbonosno “da”, rešila je da prezimenu doda suprugovo. Usledilo je bacanje bidermajera, a buket je pao pravo u ruke Džajkine sestre Sanje!

hellomagazin.rsKurirATA Images

Više o temama: