Aleksandra Radović: Album „Predvorje života“je nastao kada sam najviše spoznala i prihvatila sebe


Aleksandra Radović

Aleksandra Radović, pop diva jedinstvenog glasa,  14. februara poklanja publici nove pesme objedinjene na petom studijskom albumu “Predvorje života”

Poznata umetnica ne odustaje od svog prepoznatljivog stila, zato i njene nove pesme karakterišu emotivni tekstovi i kvalitetan pop zvuk. 

Uz vrhunski tim saradnika, kroz devet brižljivo odabranih kompozicija, Aleksandra Radović  i ovim muzičkim materijalom auditorijumu nudi iskrene priče o ljubavi, patnji, trenucima sreće i bola, preispitivanju…  

– Novi album je, kao i svi prethodni posvećen ljubavi. Verujem da svi mi često preispitujemo i pokušavamo da shvatimo suštinu ljubavi i uopšte odnosa u ljubavi i zato moje nove pesme prenose ta razmišljanja. Šta smatramo dobrim i pravim, šta su možda loši ili pogrešni odnosi/ izbori, gde smo možda pogrešili, šta smo ispravno uradili, šta li je sve ono za  čim žalimo a šta nas usrećuje ili treba da bude uteha… To su, zapravo, neka glasna preispitivanja u kojima svako od nas može da pronađe delić sebe i svoje ljubavne priče  – kaže Aleksandra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Radovic (@alexandradovic) on

Uz tri pesme, ranije objavljene kao singlovi  (“Ljubavi moja”, “Ne volim te” i “Gde ćeš ovu noć”)  na novom albumu je još šest numera: “Ne, hvala”, “Pazl”, “Živim bol”, “Poljubi me” i naslovna pesma “Predvorje života”…

– Ovaj album nastajao je u najrasterećenijem periodu mog života. To je bilo vreme kada sam najviše spoznala i prihvatila sebe, ali i rasterećenije prišla samim pesmama. Oslonila sam se na lepotu jednostavnosti melodija, aranžmana, na čistu emociju koja je uvek bila zaštitni znak mojih pesama – kaže poznata muzičarka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Radovic (@alexandradovic) on


I ovoga puta, ostvarila je saradnju sa stalnom, dokazanom ekipom saradnika:

– Album je producirao Mahir Sarihodžić,  sa kojim sam sarađivala i na prethodnom albumu “Carstvo”. Ispostavilo se da odlično sarađujemo, upotpunjujemo se u umetničkom smislu i zato smo nastavili. Aleksandra Milutinović, jedan je od većinskih autora i nas dve sarađujemo od pesme “Kao so u moru”. Uverila sam se da publika  voli spoj nas dve- njene stihove u mojoj interpretaciji. Potom, kao autori na ovom albumu zastupljeni smo Goran Kovačić i ja. Pridružio nam se i mladi saradnik, Bojan Jovović, koji je komponovao pesmu “Živim bol”   kaže Aleksandra.

Za svaku od pesama sa novog albuma snimljen je i video spot u saradnji sa produkcijom “NN media”.

Publici u Srbiji,  album „Predvorje života“ Aleksandre Radović od danas će biti dostupan na prodajnim mestima izdanja PGP RTS- a.

Anuliran

Ne Hvala 

Pazl

Predvorje zivota

Živim Bol

Poljubi me

Hellomagazin.rsNemanja Novaković

Više o temama: