Aleksandra Prijović kao majka i domaćica: Volim da odem na pijacu

Aleksandra priznaje da nije ranoranilac, ali da ima dana kada sa zadovoljstvom ustaje veoma rano

Aleksandra Prijović kada napusti muzički studio i kada nije na sceni sasvim je obična i pridona žena posvećena svojoj porodici.

Iako se mnogima čini da poznati, pre svega zbog novca koji poseduju, ne obavljaju samostalno brojne svakodnevne dnevne stravi, pevačica i supruga Filipa Živojinovića najbolji je primer da to nije tačno.

Aleksandri svakodnevne obaveze nimalo teško ne padaju, naročito od kako je postala mama. Ona priznaje da nije ranoranilac i da joj ustajanje u cik zore nije najomiljenija stvar na svetu, ali da ima dana joj to veoma prija.

– Volim da odem na pijacu, a u prodavnicu idem stalno. Jeste da mi je teško da se budim rano, ali postoje dani kada odlučim da ustanem ranije i odem na pijacu – iskrena je Aleksandra, koja je krije da se njen ritam života i te kako promenio od kako se rodio Aleksandar.

– Kada mi dođe sada da otputujem negde na dva dana, nema više toga… Ne mogu više da odem kad i gde hoću, niti ja želim da idem – meni je najlepše kada sam sa njim kod kuće i to je ljubav moja najveća na svetu – priznaje Aleksandra, i u intervjuu za Blic otkriva šta joj posle radnog vikenda teško pada.

– Navika je čudo, već osam godina petkom i subotom legnem u pet, šest ujutru i onda ne mogu da dođem sebi tokom nedelje. Sada kada imam dete budim se u toku noći. Dovoljno je jednom da se probudim, pa mi se dan poremeti i onda se budim kasnije oko 11 – objasnila je pevačica.

Aleksandra Prijović: Posle svakog nastupa letim prvim avionom kući, da bih što više vremena provodila sa sinom

Na pitanje da li kupuje na sniženjima Aleksandra je bila kratka:

– Kada nešto volim da pijem i jedem, ne gledam koliko košta.

hellomagazin.rsATA Images

Više o temama: