Aleksandar Radojičić: Titulu dame godine dao bih ćerki jer ona pazi na mene

Mladi glumac Aleksandar Radojičić vezan je za svoju mezimicu, koja uskoro kreće u prvi razred, a kako kaže ona je dama koju uvek stavlja na prvo mesto.

Iako je angažovan u pozorištu, ali i na drugim projektima, mladi glumac Aleksandar Radojičić koristi svaki slobodan momenat da bude sa svojim šestogodšnjom ćerkom Ajom.

Na njegovom instagram profilu često možemo da vidimo fotografije sa mezimicom i kako na kvalitetan način provode slobodno vreme. Kada su pitali Aleksandra kome bi pre dodelio titulu dama godine, ćerki Aji ili devojci Ceci Živojinović, odgovorio je:

– Naravno dete je na prvom mestu. Sa te strane, titulu dame godine dao bih ćerki jer ona pazi na mene svaki dan, ali dodelio bih svim ženama tu nagradu podjednako.

Kako je Aja radoznalo dete, Aleksandar se naoružao svim informacijama kako bi na svako pitanje imao odgovor.

– Sve me pita. Sada je u fazi kada je sve zanima. Od sitnica do nekih stvari kada me iznenadi. Ne bih izdvojio nijedno pitanje, ali moraš da budeš spreman u svakom trenutku da nađeš odgovor. Sada je malo lakše kada imaš internet, pa kada nešto ne znaš, možeš da proveriš, a nekada i da slažeš pa kažeš kada budem saznao, onda ću da ti objasnim – kaže Radojičić.

 

View this post on Instagram

 

My real estate agent🤷🏼‍♂️ #tataicera #nasevreme #turisti #Budapest #Hungary #❤️

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on

hellomagazin.rsBlic/GlossyLuka Šarac

Više o temama: