Aleksandar Radojičić ponovo sing: Kraj ljubavi sa lepom manekenkom?

Zbog sve češće razdvojenosti naš poznati glumac i manekenka prekinuli su dugogodišnju vezu, ali su odlučili da ostanu u prijateljskim odnosima, saznaje “Blic“.

Naš popularni glumac Aleksandar Radojičić i manekenka Ceca Živojinović više nisu zajedno. Tačku na ljubav koja je počela 2016. stavili su pre mesec i po dana.

Kako piše Blic, razlog za to su bila česta putovanja i daljina s obzirom na to da manekenka sve više vremena provodi u Americi zbog poslovnih obaveza, a Aleksandar sve manje može da putuje zbog glumačkih angažaman u našoj zemlji i u regionu.

– Aleksandar i Ceca su zaista bili zaljubljeni do ušiju, ali daljina je učinila svoje. Shvatili su da im u poslednje vreme ne ide i dogovorili su se da prekinu ljubavnu vezu. To se desilo pre mesec i po dana, ali još nisu rekli svim prijateljima – kaže za “Blic“ izvor blizak paru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadlanu.com (@nadlanu) on


Ono što je interesantno i nije baš uobičajeno kada su raskidi u pitanju, posebno oni sa javnim ličnostima, jeste da su ostali u dobrim odnosima, te da jedno drugo i dalje prate na Instagramu.

– Aleksandar i Ceca su imali lepu vezu, pa je i raskid prošao bez velike pompe. Jednostavno, dogovorili su se da je najbolje da se raziđu i da budu prijatelji. Nisu konfliktne ličnosti i veruju da će im to poći za rukom – objašnjava izvor.

 

Hellomagazin.rsBlicLuka Sarac/Instagram

Više o temama: