Snežana Savić: Svaka žena treba da se neguje, ali je bezveze kriti godine

Foto Jelena Jovanov

Iako se dame za godine ne pitaju, glumica i pevačica Snežana Savić nema problem da otkrije svoje. Ona već decenijama važi za jednu od najlepših žena na našoj javnoj sceni koja privlači pažnju gde god da se pojavi. Redovno se neguje, ali priznaje da godine ne krije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snežana Savić (@snezana_savic_fan) on


-Jesam za negu, i svaka žena treba da se neguje jer to je prosto pitanje higijene, kao što idemo kod zubara, frizera. Kritikuju me moji bliski, ali mislim da je bezveze kriti godine kad je to lako proverljivo. Naravno da svaka žena koja nosi taj prefiks lepog i dobrog izgleda, nije joj lako, godine čine svoje, teško je zadržati dobar izgled u zrelijim godinama – kaže Snežana pred kamerama emisije ”Premijera” i dodaje da li joj je lepota bila dar ili kletva:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) on


-Teško je nositi se sa svim tim darovima koje dobijete. Darovi vas nagrađuju, dobijete od Boga nešto što niste zaslužili i morate da poštujete, cenite i negujete. Mi znamo toliko naših divnih žena, prelepih, koje nisu mogle da kažu da budu srećne. Valjda vas život izlomi, pre su ostarile od nekih drugih koje možda nisu bile toliko nagrađene tim prirodnim izgledom, lepim – bila je iskrena Snežana.

Hellomagazin.rsHellomagazin.rs/PinkJelena Jovanov/Gloria/Instagram/Gloria

Više o temama: