Šminker vojvotkinje Megan otkrio nesvakidašnje mejkap trikove

Vojvotkinja Megan neguje prirodan izgled i jaku šminku zaobilazi u širokom luku, čak je i na svom venčanju bila toliko diskretno našminkana da su se mnogi iznenadili. Njen šminker Danijel Marin otkriva svoje trikove koje vredi isprobati.

Birajte “lakše” pudere

Sigurno se i vama dogodilo da posle nekoliko sati pod puderom primetite da vam lice ne izgleda tako blistavo, kao kad ste ga tek naneli na lice. Za dugotrajni mejkap  Danijel kombinuje hidratne kreme i pudere na bazi vode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on

Nedostatke prikrijte prajmerom

Umesto da na akne, mitisere i bore nanosite tone pudera, Marin predlaže da pokušate sa prajmerom.

-Bubuljice prvo namažem gelom koji sadrži kortizol, ostavim par minuta da se osuši o onda nanesem malu količnu prajmera, Nakon toga stavljam korektor i puder– kaže on.

 

 Uposlite prste

Danas ima puno alata za nanošenje pudera ali poznati šminker veruje da je puder najbolje naneti prstima -Ako mejkap nanosite prstima  koža će izgledati sjajno i sveže –zaključuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on

Zaboravite na hajlajter

 

Po Martinovom mišljenju hajlajter nije neophodan za zdravi sjaj kože. -Izbegavam  da nanosim puno svetlucavih čestica jer na licu izgledaju previše metalik. Umesto toga koristim balzam ili serum, a nanosim ih na istaknute tačke na licu, otkrio je.

 Kombinujte kremu i korektor za najprirodniji efekt

Ako želite da izgledate kao da nemate šminku na licu to ćete postići jednim odličnim trikom. Pomešajte hidratnu kremu sa korektorom i nanesite na lice kao što boste naneli puder. Tako ćete postići no make-up make-up look

Hellomagazin.rsGuliver/Getty, Instagram

Više o temama: