Male tajne Melanije Tramp zbog kojih uvek izgleda zanosno

Melanija Tramp je prava dama, zrači elegancijom i zna šta je stil, a to se vidi i na njenim fotografijama. Tajne kojima postiže veću fotogeničnost krajnje su jednostavne.

Nakon što se pažljivo prostudiraju sve dostupne fotografije na kojima Melanija pozira u poslednjih 15 godina, jedna stvar postaje potpuno očigledna: Melanija voli da pred objektivom foto-aparata drži blago otvorena usta. Mediji su to nazvali riblja usta, iza čega ne stoji nikakva uvreda – bukvalno podseća na izgled ribe. Takođe su primetili i da takva usta daju celokupnom izgledu dodatnu privlačnost, I da kamere vole mimiku poput te.

– Mnogo je više seksi kada su vam usne neznatno otvorene, na taj način će izgledati punije – objašnjava ekspert za neverbalnu komunikaciju Trejsi Braun.

melanija-tramp-getty

Braunova kaže da su modeli usavršili taj izgled, jer skreće manje pažnje nego širok osmeh koji pokazuje zube, pa odeća koju nose pada u prvi plan.

Iako ne možemo reći da je Melanijin cilj da izgleda seksi kada pozira, ipak je u prošlosti bila supermodel, pa je normalno da je zadržala neki od svojih trikova.

– Pored takvih usana, Melanija voli i da malo nagne glavu tako da kamera ne vidi donji deo njenih nozdrva – kaže Braunova. Takva poza pomaže i da oči izgledaju krupnije u odnosu na ostatak lica.

Povremeno se Melanija i široko osmehne i pokaže iskren osmeh. Nije stvar toliko u širini samog osmeha, koliko u očima – poenta je da one zasijaju, pokažu emociju i energiju.

– Ne trebaju vam godine da biste naučili ove trikove – kaže Braunova i savetuje da da na sledećem selfiju jezikom dodirnete gornji deo unutrašnjosti svojih usana – odmah ćete dobiti isti efekat.

hellomagazin.rsGlossyGuliver/Getty

Više o temama: