Ekskluzivno za portal Hello! - Ivana Nikolić o glasinama da je u tajnoj vezi sa fudbalerom

Ekskluzivno za portal Hello! - Ivana Nikolić o glasinama da je u tajnoj vezi sa fudbalerom

Autor: | 23/01/2021

0

Devojke iz popularnog muzičkog tria "Hurricane" svojim izuzetnim pevačkim sposobnostima, vatrenim nastupom i atraktivnim izgledom, već nakon prvog pojavljivanja privukle su pažnju javnosti. Svaka njihova pesma zavrtela se i postala mega hit, a o njihovom uspehu na "Beoviziji" pričalo se mesecima. Ipak, ono što javnost najviše zanima je njihov emotivni život i odgovor na pitanje - Koga ljube lepe "Uraganke"?

Ovih dana ne prestaje da se piše o novom dečku Ivane Nikolić, fudbaleru Vladimiru Volkovu, sa kojim je, kako domaći mediji navode, Ivana, već nekoliko meseci u srećnoj vezi. Zimovanje na Kopaoniku dalo je javnosti povoda za brojna nagađanja o ovoj romansi, ali se ni Ivana ni Vladimir do sada, tim povodom nisu javno oglasili.

Pročitajte: Lepa “Uraganka” ponovo zaljubljena - On je novi dečko Ivane Nikolić?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Nikolic (@ivana_boom_nikolic)

Kako bismo proverili da li je istina da gde ima dima ima i vatre, kontaktirali smo Ivanu, koja je ekskluzivno za hellomagazin.rs demantovala sva nagađanja o vezi sa pomenutim fudbalerom.

- Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gde je bilo više nas u drustvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evroviziju - kratko je rekla Ivana, koja je i do sada isticala da zbog obima posla, nema vremena da se emotivno posveti partneru, što je i jedan od  razloga raskida dugogodišnje veze, iz koje je nedavno izašla.

Ujedno, Ivana nam je otkrila da su pripreme za ovogodišnje pojavljivanje na "Evroviziji" već počele, ali da će uskoro dostići svoj puni intenzitet.

Pročitajte: “Hurricane” ekskluzivno za Hello! - Kada sukobimo mišljenja nastaje uragan

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HURRICANE (@hurricane_official)

-Što se tiče grupe, trenutno radimo na odabiru pesme za Evroviziju i jedva čekamo da počnu one prave pripreme - rekla nam je ona.

Dečko Ivane Nikolić više neće biti glavna tema javnosti, jer ga, kako sama ističe, trenutno nema. Sa svojim koleginicam vredno radi na pripremi za "Evroviziju", a kada bude spremna za novu ljubav, neće imati problem da to javno kaže. Jer iako o svom privatnom životu govore malo, svojoj publici važne detalje, Ivana, Sanja i Ksenija, nikada nisu prećutale.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti