Srbija, region, ali i čitav svet s bolom se oprostio od legendarne glumice: Preminula Mira Furlan

Srbija, region, ali i čitav svet s bolom se oprostio od legendarne glumice: Preminula Mira Furlan

Autor: | 22/01/2021

0

Preminula Mira Furlan - vest koja je domaću, ali i svetsku javnost uzdrmala iz temelja. Legendarna glumica, koju ćemo pamtiti po ulogama u filmovima "Lepota poroka", "Braća po materi", ali i mnogim svetski poznatim ulogama, poput one u seriji "Vavilon 5", bolovala je već neko vreme, kaže njen veliki prijatelj, režiser, Majkl Stražinski.

- Ovo je noć velike tuge, naša prijateljica i saputnica otišla je putem na kom je više ne možemo uhvatiti. Ali kao i sa svim drugim, stići ćemo je jednom i verujem da će imati mnogo priča za nas tada i da će još mnogo važnih uloga podeliti sa univerzumom - napisao je on na svom "Twitter" nalogu.

Pročitajte: Mira Furlan - Živimo u jednom jako teškom svetu, kroz laži i buku je sve teže razaznati istinu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Babylon 5 (@babylon_5_)

Mira Furlan preminula je 20. januara, a uzrok smrti još uvek nije poznat. Ipak, Stražinski ističe da je kompletna ekipa serije "Vavilon 5" već neko vreme znala da je Mirino zdravlje oslabilo.

- Znali smo da naša Mira bledi. Nadali smo se da će biti bolje. U grupnom emailu koji je ekipa serije dobila, nagovestili su da će ozdraviti. Ali posle me je glumac Piter Džurasik zvao da mi kaže da Mirin muž, režiser Goran Gajić, vodi Miru kući - rekao je on za "Variety".

Pročitajte: Mira Furlan surovo iskrena - Kim Kardašijan je idealna umetnica novog vremena

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mira Furlan (@mirafurlan_)

Domaća javnost, region, ali i svetska glumačka scena, poražena je činjenicom, da jedne od najboljih glumica i umetnica više nema.

- Mira je bila dobra i ljubazna žena, izuzetno talentovana umetnica i divna prijateljica svima na snimanju. Užasnuti smo ovim vestima - rekao je Stražinski.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Weeks/Getty Images for Hollywood Film Festival via Guliver; Instagram

Najnovije vesti