Slavica Ćukteraš: Neka me osude, ali sebi sam na prvom mestu, pa tek onda dete

Slavica Ćukteraš: Neka me osude, ali sebi sam na prvom mestu, pa tek onda dete

Autor: | 22/01/2021

0

Pevačica Slavica Ćukteraš razvod od golmana Vladimira Abramova nije doživela kao tragediju, već kao odluku dvoje odraslih ljudi koji su zarad sreće deteta odlučili šta je u njihovom interesu najbolje. Pevačica je  pre tačno godinu dana, kada je šrvi put javno pričala o razvodu, istakla da joj je najbitnije što njena ćerka Viktorija ima oba roditelja.

– Nista tu nije senzacionalno, udata – razvedena, zar je važno? Najvažnije je da dete ima oba roditelja, jer kad imaš dete prioriteti se menjaju. Iako ne volim da pričam, Vlada je divan čovek i predivan otac i moja podrška - rekla je tada pevačica Slavica Ćukteraš i otkrila zbog čega se razvela.

Pročitajte: Pevačica Slavica Ćukteraš u suzama, reči voljenog muškarca je načisto raznežile 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Slavica Cukteras (@cukterasslavica)

- Ja sam želela da se vratim svom poslu. Vlada nije želeo nezadovoljnu ženu. Dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bi dete imalo srećne roditelje. Sporazumni razvod je bio koji se sastavio u minut i po. Oboje se osećamo fantastično. Drago mi je što sa takvim čovekom imam dete. Bolji je od sto očeva zajedno - iskreno je rekla pevačica koja je sada ponovo podigla buru svojom izjavom.

Naime, pevačica Slavica Ćukteraš biće ove nedelje gost kod Sanje Marinković u emisiji "Magazin In". Pričajući na temu braka i razvoda, Slavica je rekla:

- Poslednjih šest meseci u braku sam bila usamljena, sve nakon toga ja sa sam procvetala - rekla je pevačica, a nešto kasnije dodala:

- Mislim, sada će verovatno mnogi da me osude. Ali me za to nešto baš briga. Ja sam sebi na prvom mestu, pa tek onda dete. Iako je zaista istina da svakom detetu treba srećna majka, kako bi i ono samo bilo srećno, izjava naše popularne pevačice naišla je na brojne komentare na društvenim mrežama.

Pročitajte: Slavica Ćukteraš otkriva - Raskinula sam vezu dugu četiri godine i verila se za drugog

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images; Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti