Snežana Dakić: Nisam pustila Lauru u Mikinu školu, svi ti odnosi su mi poremećeni

Snežana Dakić: Nisam pustila Lauru u Mikinu školu, svi ti odnosi su mi poremećeni

Autor: | 21/01/2021

0

Ćerka Snežane Dakić, Laura, želela je da upiše čuvenu školu glume Miroslava Mike Alekića, ali joj, uprkos njenoj velikoj želji majka, to nije dozvolila. Snežana je gostujući u jutarnjem programu "Novo jutro", govorila o temi koja ovih dana žestoko potresa region. Čitava situacija i bolne ispovesti naših mladih glumica, od strane Aleksića, voditeljku su veoma pogodile, jer i sama majka ženskog deteta.

Pročitajte: Ćerka Snežane Dakić priznala kako podnosi popularnost svoje majke

foto: ATA Images

Snežana je tom prilikom priznala da nije dozvolila Lauri upiše ovu školu, koja je oduvek bila na dobrom glasu. Ćerka Snežane Dakić želela je da se oproba u svetu glume, ali mama je rekla "ne". Voditeljka navodi da je razlog "zabrane" bio taj što je čula kakve metode Mika primenjuje na svojim časovima.

- Meni je najtoplije preporučivano da upišem svoju ćerku u tu školu jer je bila talentovana. I eto, kao popularno je da devojčice idu u glumačke škole. Međutim, čula sam da taj čovek vređa decu, da je brutalan prema njima, a to se i znalo. Smatrala sam da dete ne treba da prolazi kroz takav dril i da niko ne treba da ponižava ničije dete. Ta metoda je davno prevaziđena i pokazala se kao veoma štetna i pravi loše ličnosti od njih. Pravi nesigurne ljude, to nije nikakvo čeličenje. Tako da ja Lauri nisam dala u tu školu i to je dobro - rekla je Snežana i dodala:

- Svi ti njegovi postupci su krajnje poremećeni. Ranije se smatralo da je dobro da ti neko čeliči dete na taj način, ali psihologija je to prevazišla. Ne treba niko nikoga da bičuje - objasnila je voditeljka u "Novom jutru".

Pročitajte: Snežana Dakić ekskluzivno za “Hello!” - Dobar razvod para vredi

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Dakic (@snezanadakic)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images, Instagram

Slične Vesti