Prvi put porodica Pajkić obeležava Svetog Jovana bez voljene Isidore (foto)

Prvi put porodica Pajkić obeležava Svetog Jovana bez voljene Isidore (foto)

Autor: | 20/01/2021

0

Porodica Pajkić danas obeležava krsnu slavu, Svetog Jovana, i to prvi put bez Isidore Bjelice, koja je, nažalost, prošle godine izgubila bitku sa opakom bolešću. Njen sin Lav Pajkić u svom poslednjem intervjuu za magazin "Hello!", neposredno pred dan kada bi Isiodra napunila 53. godine, priznao je da im životi više nisu isti.

- Mi nikada nismo bili porodica koja slavi rođendane u velikom stilu. Naš ritual je bio da slavljenika, ko god to bio od nas četvoro, ostalo troje izvede na večeru. Isidora i ja negovali smo tradiciju da jedno drugom poklonimo ono što najviše volimo: ona meni kravatu, ja njoj parfem “Chanel 5” koji je bio njen zaštitni znak.  Eto, i danas, a kad ovo kažem zvuči kao da je beskrajno mnogo vremena prošlo od njenog odlaska, često neko od nas prsne po kući nekoliko kapi omiljenog parfema. Onda nam se čini da je tu negde, samo što se ne pojavi. U stanu i dalje sve podseća na nju. Sve je na svom mestu, onako kako je ostavila. Svaka od tih stvari ima svoju istoriju, za svaku nas vežu uspomene. U šta god da pogledamo, eto povoda za razgovor o njoj - rekao je setno Lav.

Pročitajte: Lav Pajkić - U našem domu i dalje je sve na svom mestu, onako kako je mama ostavila

foto: ATA images

A i danas porodica Pajkić obeležava važan datum u njihovom domu, i to prvi put bez Isidore. Krsnu slavu Svetog Jovana, ove godine Nebojša, Lav i Vila označili su porodičnim ručkom, bez gostiju.

- Braćo i sestre, srećna slava svima koji slave Sv. Jovana Krstitelja! Veliki pozdrav od porodice Pajkić - napisao je Lav na svom "Instagramu".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lav Grigorije Pajkic (@lavpajkic)

Nema sumnje da Isidora svojim najmilijima veoma nedostaje, i da baš u trenucima kada su uvek bivali jedno pored drugog, praznina bez nje biva sve veća.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još