Da li znate u kom borilačkom sportu je Snežana Đurišić bila prvak Jugoslavije?

Da li znate u kom borilačkom sportu je Snežana Đurišić bila prvak Jugoslavije?

Autor: | 19/01/2021

0

Pevačica Snežana Đurišić, malo je poznato, iza sebe ima i veoma uspešnu sportsku karijeru. Iako na spomen njenog imena uglavnom svi odmah pomisle na muziku, Snežana se može pohvaliti i te kako bogatom sportskom karijerom.

Pročitajte: Pevačica Snežana Đurišić otkriva kako je smršala više od 20 kilograma - Imam samo jedan porok

foto: Mirko Tabašević

Iako za estradne zvezde nikada ne bismo rekli da su "jutarnji tipovi", pevačica Snežana Đurišić voli da ustaje rano i često džogira.

- Lepo je ustati ranije. Kada imate ceo dan ispred sebe, mnogo je bolja opcija nego kad se probudimo u podne, pa tek od 15h počinjemo da funkcionišemo - priznaje Snežana za "Grand News" i otkriva da je sport od malena bio njena ljubav. U detinjstvu je osvajala i brojne nagrade.

Pročitajte: Lepih vesti nikad dosta - Snežana Đurišić otkrila da li se uskoro udaje

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

- Bila sam džudista baš intenzivno. Ali sam se pored toga, bavila i košarkom i plivanjem. Trenirala sam plivanje u Crvenoj zvezdi. Otac je mene i sestru uvek upućivao na sport. Sestra se opredelila za folkor, ja sam to počela u Kraljevu, ali sam posle prešla na sport - priznala je pevačica za Grand News i otkrila:

- Džudo sam nastavila da treniram i u Beogradu. Bila sam prvak u Beogradu u svojoj kategoriji, pa prvak u Srbiji, pa u Jugoslaviji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti