Porodica i prijatelji su sa razlogom brinuli, Ben Aflek potvrdio loše vesti

Porodica i prijatelji su sa razlogom brinuli, Ben Aflek potvrdio loše vesti

Autor: | 19/01/2021

0

Glumac Ben Aflek (48) krajem prošle godine prilično je uplašio svoje fanove, kao i članove porodice, jer je polako ali sigurno počeo da pada u depresiju. Iako se činilo da je srećniji nego ikada i da je, konačno, našao mir pored kubanske zabodnice Ane de Armas (32), tabolidi su pisali da u njihovoj vezi ne cvetaju ruže. Taman što je ponovo povratio veru u ljubav posle razvoda od Dženifer Garner, i prevazišao veliki problem sa alkoholom, njegova sreća nije dugo trajala.

Pročitajte: Porodica i prijatelji zabrinuti - Ben Aflek u teškom stanju

Photo by Noam Galai/Getty Images via Guliver

Anonimni izvor blizak paru otkrio je tada za magazin "Women's Day" da su Ben Aflek i Ana u oktobru raskinuli. Glumac je sve ovo loše podneo. Prestao da jede i doslovce se izgladnjuje. Porodica je strahovala da krene ponovo sa svojim porocima. I dok su mediji nagađali šta je bio problem, i da li se razvod zaista dogodio, ili su se, ipak, verili, glumac Bena Aflek i lepa Ana odlučili su da prekinu spekulacije.

Magazin "People" piše da su Ben i Ana zvanično priznali da su se razišli i da je njhovoj vezi definitivno došao kraj. Glumica je bila ta koja je inicirala raskid, a kako prenose straniji mediji, nije imala neki poseban razlog.

- Ovo je nešto što je bilo uzajamno. Oni jednostavno žive dva sasvim različita života. Ana smatra da drugačije posmatraju život, ali iako su odlučili da se raziđu, ona Bena izuzetno cen, voli i poštuje - rekao je za pomenuti magazin dobro obavešten izvor.

Pročitajte: Zbog nje je glumac Ben Aflek ostavio alkohol

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели People Magazine (@people)

Za razliku od Ane koja je tek krenula da krči svoj put i veoma ambiciozno gradi filmsku karijeru, Ben Aflek je želeo da konačno uživa u ljubavi. Ta želja mu se ovog puta nije ostvarila. A li će biti dovoljno jak da ostane na svojim nogama, i ne krene ponovo stranputicom, ostaje da vidimo. Izvor navodi da se za sada Alfek dobro drži. On je raskid podneo "muški", ali da se sa njim nikada ne zna.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@danielh4rrison је поделио/ла објаву

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Jeff Spicer Getty Images via Guliver

Slične Vesti

Najnovije vesti