Od Sofije i Luke nema niko srećniji, prelepe vesti stižu iz njihovog doma

Od Sofije i Luke nema niko srećniji, prelepe vesti stižu iz njihovog doma

Autor: | 18/01/2021

0

Luka Jović i Sofija Milošević 2021. godinu započeli su na najsavršeniji mogući način. Uživajući u porodičnoj sreći sa sinom Aleksejom, Luka je doživeo pravo iznenađenje. Naime, naš uspešni reprezentativac, vratio se na mesto uspeha, u klub Ajntraht koji je od njega napravio svetsku fudbalsku zvezdu i omogućio mu transfer života – u Real.

– Vratio sam se – poručio je pre nekoliko dana Luka svim navijačima putem video poruke koja je postavljena na zvaničnom Tviter profilu kluba iz Frankfurta. A onda je u prvoj utakmici postigao čak dva gola. Malo je reći koliko je Jović van sebe. Ali kako piše domaća štampa, stiže još lepih vesti iz doma popularnog fudbalera i njegove verenice.

Pročitajte: Luka Jović potvrdio prelepe vesti - Presrećan sam!

Kako piše "Blic", Luka Jović i Sofija Milošević pakuju kofere i napuštaju Madrid. Oni su pre nekoliko dana angažovali agenta koji će im pomoći da pronađu kuću u Frankfurtu, a zahtevi za novi dom su da ima dvorište i da bude izolovan od gradske buke i paparaca. Takođe, neophodno je da nektretnina poseduje i teratanu, kao što je imala i luksuzna kuća u Madridu u kojoj su živeli.

- Sofija i Luka uveliko se pripremaju za veliku selidbu. Kako bi se on posvetio obavezama u klubu, ona će se pobrinuti oko svega što nije lako, naročito kada imate kratak rok i malo dete. Veoma im je bitno da pronađu životno okruženje u kojem će moći u potpunosti da uživaju kao što je to bio slučaj u Madridu - kaže izvor blizak paru.

Pročitajte: Luka Jović i Sofija Milošević u prvoj šetnji Madridom sa sinom (foto)

foto: Instagram printscreen

- Novo životno okruženje donosi novu energiju. Moramo da znamo da je svaka promena dobra, te se iskreno radujem novoj avanturi koja samo što nije počela - rekla je Sofija za ovaj dnevni list.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images via Guliver; ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još