Goca Tržan Mileni ogromna podrška: Čuvajte svoje devojčice, neka ne ćute

Goca Tržan Mileni ogromna podrška: Čuvajte svoje devojčice, neka ne ćute

Autor: | 18/01/2021

0

Goca Tržan podrška Mileni Radulović! 

Glumica Milena Radulović svojom iskrenom ispovešću o stravičnim događajima koje je proživljavala dok je pohađala poznatu školu glume Miodraga Mike Aleksića pokazala je da žene ne smeju da ćute. U policiji je iznela sve detalje silovanja i seksualnog maltretiranja koje je doživljvala i o tome za medije nije želela da govori. Odluku da o svemu progovori donela je kada je saznala da nije jedina, i da su mnoge male dame, na istom tom mestu u samom centru grada, sve isto proživljavale.

Pročitajte: Posle Milene Radulović oglasila se i Hana Selimović - Iz škole Mike Aleksića izašla sam obeležena traumama

foto: Luka Šarac

Brojne poznate ličnosti šokirane su ovim saznanjem, a reči podrške Mileni stižu sa svim strana. Pevačica Goca Tržan, odlučila je da javno pošalje glumici podršku, jer je i sama majka ženskog deteta.

- Milena Radulović je samo jedna od velikog broja onih koje su prošle kroz predatorske ruke. A imala je hrabrosti da istupi. Zapitajte se zašto i kako smo stvorili društvo u kome devojčice treba da se plaše svojih mentora. Kao i da se stide s*ksualnog nasilja koje nisu ničim izazvale, osim činjenicom da su devojčice. Čuvajte svoje devojčice i naučite ih da ne ćute. I da se bore za svoju sigurnost - poručila je Goca na svom "Instagram" profilu.

Pročitajte: Ispovest Milene Radulović ledi krv u žilama - Silovao me Mika Aleksić kada mi je bilo 17, i to ne jednom!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović; Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još