Biljana Tipsarević uz ovu dijetu izgubila 30 kilograma: Da li ste spremni da isprobate?

Biljana Tipsarević uz ovu dijetu izgubila 30 kilograma: Da li ste spremni da isprobate?

Autor: | 17/01/2021

0

Biljana Tipsarević besprekornim izgledom oduzima dah. Iako je rodila dvoje dece, poznata kreatorka nema ni gram viška, ipak, ona otkriva da nije sve uvek tako jednostavno. Naime, Biljana se tokom druge trudnoće ugojila čak trideset kilograma, koji su sada čini se, magično, nestali.

Dijeta Biljane Tipsarević izuzetno je efikasna, jer je trideset kilograma viška sada samo sećanje, a kreatorka otkriva kako joj je pošlo za rukom da toliko omrša.

Pročitajte: Beauty tajna Biljane Tipsarević - Ovaj korak u njenoj rutini je neizostavan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic)

- Pridržavam se nutricionističkog plana, morala sam da se odreknem stvari koje jako volim - rekla je Biljana za "Kurir". Ona je tada otkrila i da se odrekla svih svojih "tajnih zadovoljstava" zarad vitke linije, a njen "slatki greh" bila su peciva i "hlebaste" stvari.

Izbacivši ugljene hidrate iz ishrane, Biljana je uz samo par zdravih navika izgled dovela do perfekcije.

Dijeta Biljane Tipsarević naizgled je jednostavna, a čini čuda. Biljana je jednom prilikom za "Story" otkrila i kako izgleda njen dnevni plan ishrane.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije za magazin "HELLO!" - Biljana Tipsarević predstavlja sina Nou

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic)

- Imam doručak, užinu, ručak i večeru. S tim što večeru često preskačem ili ne jedem posle 18 sati, osim ako idem u restoran s mužem, prijateljima ili na neku proslavu. Pijem puno detoks sokova i vode. S obizirom na to da skidam kilograme dobijene u trudnoći, moram izuzetno da pazim šta jedem, pa se trudim da šećer uopšte ne unosim - otkrila je Biljana tajnu svoje perfektne linije.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram