Emina Jahović: Mustafa će uvek biti otac moja dva sina, ali ništa više od toga

Emina Jahović: Mustafa će uvek biti otac moja dva sina, ali ništa više od toga

Autor: | 16/01/2021

0

Mustafa Sandal i Emina Jahović svoj brak okončali su na miran način i ostali i izuzetno dobrim odnosima. Oboje se veoma trude oko sinova Jamana i Javuza i jedno za drugo govore da su pronašli večnog prijatelja. Iako se pojedini nadaju da će pevačica dati drugu šansu ovoj ljubavi, ona tvrdi da se to nikada neće dogoditi.

- Mustafa će uvek biti otac moja dva sina, ali ništa više od toga. Cenim ga i poštujem zbog toga što sam provela mnogo, mnogo vremena s njim. Što se tiče nove ljubavi, to ne može nikada da se isplanira. Postoji vreme za nešto. Ja sam trenutno preokupirana poslom, svojom kućom i svojom decom. Mislim da mi sada nije vreme za ljubav, ali sam u principu uvek otvorena za te stvari. Ipak, znajući sebe i svoje kriterijume, neće biti lako - iskreno je rekla pevačica u intervjuu za "Blic".

Pročitajte: Mustafa Sandal i Emina Jahović ponovo zajedno

Foto Instagram

Emina je otkrila i šta treba da ima muškarac koji će nju osvojiti.

- Muškarac mora da poseduje unutrašnju snagu, koja pokreće ženu da bude ono što jeste. A to je ono što malo muškaraca ima. Bez obzira na to koliko oni bili imućni, koliko su sposobni, vrlo malo muškaraca želi da svoju ženu vidi u najboljem mogućem svetlu. Mislim da je ljubav dopunjavanje i beskrajno davanje. Ono što bih želela je iskrenost, smisao za humor i ta unutrašnja snaga i muška energija koja je svakoj ženi potrebna - kaže pevačica.

Pročitajte: Emina Jahović za “HELLO!” - Želim muškarca uz koga ću se osećati zaštićeno

foto: Andreja Damnjanović

Kako je juče poslavila svoj rođendan, a samim tim se bliži i petoj životnoj deceniji, odgovorila je koje su to lekcije je naučila, a koje u dvadesetim nije znala.

- Napunila sam 39 godina i nisam o petoj deceniji razmišljala. Sada kada ste me to pitali, malo sam se uplašila. U principu dosta toga sam naučila. Ja sam bila zrela i sa 18 godina, sada sam u nekim situacijama podetinjila, ali sam i mnogo sazrela. Imam pomešana osećanja u vezi s tim. Ono što su mi definitivno donele godine to je da više nemam tolerancije za gluposti koje sam mogla ranije da trpim. Ne obraćam više pažnju na to šta ljudi misle i pričaju, što je najvažnije od svega, jer je jedino na šta mogu da se oslonim moja savest, koja je jako čista u svakom smislu te reči.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti