Iznenadićete se: On je otac Cecinog izabranika, a evo šta kaže o emotivnom izboru svog sina (foto)

Iznenadićete se: On je otac Cecinog izabranika, a evo šta kaže o emotivnom izboru svog sina (foto)

Autor: | 14/01/2021

0

Bogdan Srejović novi je emotivni partner Svetlane Cece Ražnatović i najveći predmet interesovanja domaće javnosti. Bogdan, koji je od Cece mlađi osam godina, godinama radi kao menadžer prestižnih ugostiteljskih objekata u Beogradu i iza sebe ima uspešnu karijeru.

Pročitajte: Ceca i Bogdan uhvaćeni u šetnji, pao prvi poljubac u javnosti (video)

foto: privatna arhiva

Ipak, to je, čini se, nedovoljno informacija, o čoveku koji je osvojio Cecu. Bogdan Srejović, zgodan i atraktivan, čini se da je sportsku građu nasledio od oca. Otac Cecinog dečka je ni manje ni više Miloš Srejović, nekadašnji jugoslovenski i srpski atletičar, koji je obeležio istoriju srpskog sporta.

Youtube printscreen

Miloš Srejović, rođen je u Kragujevcu, a u svojoj sportskoj karijeri beleži brojne uspehe. 1978. godine postao je prvak Evrope u troskoku, a iste godine proglašen je i za najboljeg balkanskog sportistu. Rezultat karijere postigao je 1981. godine, a taj skok iznosio je 17,01 metar, što je i danas rekord u našoj zemlji. Zbog povrede tetiva brzo je završio takmičarsku karijeru.

Otac Cecinog dečka, Miloš Srejović ima i unuku Iskru, koju mu je sin Bogdan podario iz braka sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom Saše Kovačevića.

Pročitajte: Više nije tajna - On je novi dečko Svetlane Cece Ražnatović (foto)

Privatna arhiva

O emotivnom izboru svog sina, Miloš ima svoje mišljenje, a evo šta kaže:

- Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoletni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje mešao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i video tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu - ispričao je za "Kurir" proslavljeni atletičar i otac Cecinog dečka.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs privatna arhiva, Youtube printscreen

Pročitajte još