Kako se Ana Nikolić preko noći obogatila?

Kako se Ana Nikolić preko noći obogatila?

Autor: | 13/01/2021

0

Kada se pojavila na muzičkoj sceni, za Anu Nikolić malo ko je znao, a onda se desila 2006. godina i famozni nastup na "Beoviziji". Atraktivna i zanosna pevačica "zapalila" je masu svojim hitom Romale-Romali. Od tog trenutka, Ana je postala jedna od omiljenih pevačica publike, a njene postupke javnost i dan danas prati budnim okom.

Ipak, ono što je malo kome poznato je da je Ana Nikolić vlasnica najskuplje pesme na našim prostorima. Iako mnoge zvezde ulažu u svoje hitove, Ana je pesmu Romale-Romali platila čak 30. 000 evra.

Pročitajte: Ana Nikolić je ponovo zaljubljena, a da li će Taru upoznati sa svojim novim partnerom?

Ipak, Kiki Lesandrić otkrio je da je to zaista "minorna" cifra, ako se u obzir uzme činjenica da je ovim hitom Ana desetosruko zaradila.

- Ta pesma mi je donela 30.000 evra. To nije velika suma, ako se uzme u obzir to da je Ana Nikolić njom zaradila 300.000 evra - kaže Kiki za "Blic".

Ana Nikolić, vlasnica najskuplje pesme i velikog hita, uložila je veliki novac i imala višestruku dobit. Njena karijera krenula je vrtoglavo da raste, a ona je ređala hit za hitom. Do danas se ništa nije promenilo. Poslednjim albumom Ana je napravila pravi bum na muzičkoj sceni, posle duže pauze vratila se na velika vrata, a da joj novca ne manjka jasno je i iz njenih "Instagram" objava po kojima se vidi da ona vodi život na "visokoj nozi".

Pročitajte: Ana Nikolić ponovo na stubu srama - Poklon koji je kupila ćerki izazvao osudu na društvenim mrežama (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Dobro ulaganje, talenat i lepota, Ani su doneli karijeru, koja će, s obzirom na njene muzičke afinitete, zasigurno moći da nam ponudi još mnogo toga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram